Mogelijk digitaal verjongde Sigourney Weaver in toekomstige 'Alien'-films

Mogelijk digitaal verjongde Sigourney Weaver in toekomstige 'Alien'-films

Nog twee films na Alien: Covenant.

Vandaag zagen we al een aantal foto's uit EMPIRE magazine voorbijkomen. In het bijgaande artikel valt ook te lezen hoe regisseur Ridley Scott verder wil gaan met de franchise. Er zouden nog minimaal twee delen moeten verschijnen tussen het aanstaande Alien: Covenant en Alien.

Scott geeft aan dat er al wordt gewerkt aan het verhaal tussen Covenant en het origineel uit 1979. "Op dit moment hebben we een synopsis van tien pagina's. John Logan schrijft het script. En we weten hoe we verdergaan."

Volgens EMPIRE sluit Scott het idee van het gebruikmaken van een digitaal verjongde Sigourney Weaver - op dit moment 67 jaar - niet uit. "Dat zou je kunnen doen," aldus Scott. Script schrijver Logan geeft tegenover Empire aan dat er "verschillende mutaties van de Alien gaan komen."

Scott gaf al eens eerder aan dat hij graag snel verder wil werken aan de vervolgen. Dit zou afhangen van het succes. Alien: Covenant zou geen direct vervolg zijn op de eerdere prequel Prometheus uit 2012. Vanaf 18 mei is Covenant in de Nederlandse bioscoopzalen te zien.



NieuwsFilm

meest populair