Regisseurs gevonden voor 'Captain Marvel'!

Regisseurs gevonden voor 'Captain Marvel'!

En opnieuw een onverwachte keuze.

Opnieuw hebben Walt Disney en Marvel Studios niet gekozen voor een bekende naam voor de regie van een aanstaande titel in het Marvel Cinematic Universe. De studio's zijn volgens Variety voor Captain Marvel namelijk uitgekomen bij het duo Anna Boden en Ryan Fleck... Wie?

Het duo zijn vooral bekend van de films Mississippi Grind uit 2015 met onder meer Ryan Reynolds (Deadpool) en Ben Mendelsohn (Rogue One) en Half Nelson (2006) met Ryan Gosling. Ook regisseerden ze Sugar (2008) en It's Kind of a Funny Story (2010) met Zach Galifianakis. Tevens leverden ze afleveringen af voor de Showtime-series Billions en The Affair. Als Variety's bericht klopt, dan zal Marvel Studios de aanstelling ongetwijfeld snel bevestigen.

Update: Marvel Studios heeft het bericht ondertussen bevestigd.

De titelrol wordt ingevuld door Oscarwinnares Brie Larson (Room, Kong: Skull Island) en Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel is al te zien in het volgend jaar te verschijnen Avengers: Infinity War. Captain Marvel, met een script van Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) en Meg LeFauve (Inside Out), staat gepland voor 6 maart 2019 en is de laatste film voorafgaand aan Avengers 4.



NieuwsFilm

meest populair