Details nieuwe Marvel-films: 'Captain Marvel', 'Ant-Man and the Wasp', 'Black Panther' en meer!

Details nieuwe Marvel-films: 'Captain Marvel', 'Ant-Man and the Wasp', 'Black Panther' en meer!

Plus een leuke onthulling over Thor: Raknarok.

Er is weer heel wat nieuws verschenen over aankomende films in het Marvel Cinematic Universe. Marvel Studios heeft namelijk een aantal media uitgenodigd voor een "Open Huis"-tour. Er werden beelden en details prijsgegeven uit in ieder geval Captain Marvel (2019), Ant-Man and the Wasp (2018), Black Panther (2018) en Thor: Ragnarok (2017).

Bekijk de afbeelding
Eerste blik op Captain Marvel

Tijdens de bijeenkomst werd een eerste blik gegeven op Brie Larson als Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel. Het kostuum zou grotendeels trouw zijn aan die uit de comicreeks uit 2012/2013 van Kelly Sue DeConnick. Twee beelden zouden Larson tonen in haar kostuum. De iconische ster met acht punten zou op haar borst staan en heeft meer overeenkomsten met het Ant Man-pak dan het Iron Man-harnas. Haar outfit zou tevens meer militair zijn dan "spandex" en zou haar hele lichaam bedekken. De herkenbare sjerp zou meer een functionele riem zijn.

Een derde foto/afbeelding toont Danvers in gevecht met een onbekende slechterik. Dit personage werd door Nerdist omschreven als "iets in een grote metalen pak met een helm, een wezen die veel leek op de Kree schildwachten." Captain Marvel staat gepland voor 8 maart 2019 en heeft nog geen regisseur.

Bekijk de afbeelding
Scènes Black Panther

Ook liet Marvel Studios beelden zien uit Black Panther. In een van de scènes is Lupita Nyong'o's Nakia te zien in een jungle en ze maakt korte metten een aantal slechteriken. Ze is ook te zien in een shot met onder meer Danai Gurira's Okoye en Forest Whitakers Zuri, waarin ze onderweg zijn naar Warrior Falls voor T'Challa's kroning.

Chadwick Boseman dook op in een scène waarin hij in een ander jungle is, met Everett Ross (Martin Freeman) en de slechterik Klaue (Andy Serkis). De onliners "Well, you brought quite the entourage, do you have a mixtape coming out?" en "Oh yeah, I'll actually send you link." waren te horen. De complete film van regisseur Ryan Coogler verschijnt op 15 februari 2018 in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Korg in Thor: Ragnarok

Een wat kleiner detail dat werd onthuld is dat regisseur Taika Waititi een kleine, maar opvallende rol heeft in Thor: Ragnarok. Hij speelt via motion-capture namelijk Korg, een lid van "The Hulk's Warbound". Waititi was zelf aanwezig bij de "Open Huis"-tour. Ragnarok verschijnt dit jaar, in november.

Bekijk de afbeelding
Coole details Ant-Man and The Wasp

Ook Ant-Man and the Wasp ontbrak niet. Er waren concept-art te zien met daarop Paul Rudds held in Giant Man-modus. Ook zien we hoe hij vergrootte dagelijkse gebruiksvoorwerpen hanteert. Zo gebruikt een Ant-Man op normale grootte een enorm waterflesje om slechteriken mee de besproeien. Op andere concept-art is een lief vergroot hondje te zien, met een auto tussen zijn tanden. Zowel Scott Lang als Evangeline Lilly's Hope van Dyne krijgt een nieuw pak in het vervolg.

Overigens is het alweer een derde Ant-Man pak. Ook Civil War had de superheld een nieuw pak en helm. Aanwezig regisseur Peyton Reed noemde het de 3.0 versie: "Het pak is cool, aangezien deze specifiek gemaakt is voor het verhaal." Ant-Man 2 staat gepland voor 18 juli 2018.

NieuwsFilm

meest populair