Peter Parker misbruikt superkrachten op foto 'Spider-Man: Homecoming'

Peter Parker misbruikt superkrachten op foto 'Spider-Man: Homecoming'

Zo wordt spijbelen wel heel makkelijk.

Via Empire krijgen we een nieuwe blik op Tom Hollands Peter Parker in Spider-Man: Homecoming. Op de still uit de eerste losstaande Spider-Man film in Marvels filmuniversum zien we hoe de jonge held zijn superkracht inzet om over een hek van zijn school te springen.

Het is ondertussen bekend dat we Holland na Jon Watts' Homecoming nog minimaal te zien krijgen in Avengers: Infinity War (2018), Avengers 4 (2019) en Spider-Man: Homecoming 2 (2019). Wat er daarna met het personage gebeurt is nog niet bekend, maar veel liefhebbers waren al behoorlijk enthousiast na het zien van de nieuwe spinnemans in Civil War (2016). Dus Marvel Studios zal niet zonder slag of stoot nog eens afstand doen van de bekendste Marvel-held ooit.

Homecoming draait vanaf 6 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding
In Homecoming zien we dat Parker eigenlijk een doodnormale jongen is die om moet gaan met de alledaagse problematieken van een puber op de middelbare school. Er is echter één verschil. Parker is een superheld en hij moet de fijne kneepjes van het vak nog leren. Gelukkig krijgt hij hulp van oom Tony (Robert Downey Jr.). Hij krijgt de beschikking over een hypermodern Spidey-pak waarmee hij ongetwijfeld slechteriken als Vulture (Michael Keaton) en Shocker (Bokeem Woodbine) te snel af is.



NieuwsFilm

meest populair