Algemeen

Peter Parker misbruikt superkrachten op foto 'Spider-Man: Homecoming'

Zo wordt spijbelen wel heel makkelijk.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 12:17 in Algemeen
Via Empire krijgen we een nieuwe blik op Tom Hollands Peter Parker in Spider-Man: Homecoming. Op de still uit de eerste losstaande Spider-Man film in Marvels filmuniversum zien we hoe de jonge held zijn superkracht inzet om over een hek van zijn school te springen.

Het is ondertussen bekend dat we Holland na Jon Watts' Homecoming nog minimaal te zien krijgen in Avengers: Infinity War (2018), Avengers 4 (2019) en Spider-Man: Homecoming 2 (2019). Wat er daarna met het personage gebeurt is nog niet bekend, maar veel liefhebbers waren al behoorlijk enthousiast na het zien van de nieuwe spinnemans in Civil War (2016). Dus Marvel Studios zal niet zonder slag of stoot nog eens afstand doen van de bekendste Marvel-held ooit.

Homecoming draait vanaf 6 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.


In Homecoming zien we dat Parker eigenlijk een doodnormale jongen is die om moet gaan met de alledaagse problematieken van een puber op de middelbare school. Er is echter één verschil. Parker is een superheld en hij moet de fijne kneepjes van het vak nog leren. Gelukkig krijgt hij hulp van oom Tony (Robert Downey Jr.). Hij krijgt de beschikking over een hypermodern Spidey-pak waarmee hij ongetwijfeld slechteriken als Vulture (Michael Keaton) en Shocker (Bokeem Woodbine) te snel af is.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Al hebben we 'm maar relatief kort gezien, ik vind dit echt de leukste spideman van de 3.

nooffencetaken

Avatar

Mweh, weet het allemaal nog niet hoor.

MisterMarvel

Avatar

Ik was aangenaam verrast in Civil War dus sta er positief tegenover. Leuk dat we hem eerst nog even in een solo film te zien krijgen maar om eerlijk te zijn zit ik meer te wachten op Spiderman tussen alle andere helden. Nog een jaar wachten op INFINTIY WAR maar gelukkig dit jaar 3 toppers. Alle 3 lijken me erg tof namelijk

Ed Crane

Avatar

Peter, foei!

Master Of Films

Avatar

Ach. Vin Diesel kan dit ook. Ik ben niet onder de indruk, Peter.

nieuwslaatste nieuws