Jared Leto zinspeelt op terugkeer als de Joker

Jared Leto zinspeelt op terugkeer als de Joker

A

Ondanks dat Jared Leto (Blade Runner 2049, Dallas Buyers Club) helemaal klaar leek te zijn met zijn rol als de Joker in het DC Extended Universe, blijft hij via zijn social media-kanalen afbeeldingen plaatsen van het personage. Het lijkt erop dat de Oscar-winnaar wel oren heeft om het personage nogmaals te spelen.

Op Instagram plaatste Leto onderstaande foto waarop zijn Joker een mes plaatst op de keel van Ben Afflecks Batman. De afbeelding is gemaakt door Instagrammer en Joker-fan thejoker_clan.

💚 📸 @thejoker_clan ?

Een bericht gedeeld door JARED LETO (@jaredleto) op


Leto liet na het verschijnen van Suicide Squad meerdere malen weten dat hij het er niet mee eens was dat veel van zijn scènes niet zijn gebruikt en dat zij rol veel beperkter werd. Het zou hem vooraf compleet anders zijn voorgespiegeld.

De kans dat Warner Bros. de Joker graag terug ziet keren lijkt logisch. Ze hebben ook voldoende titels in de planning staan waarin de Joker te zien kan zijn, met David Ayer's Gotham City Sirens, Matt Reeves' The Batman, Chris McKay's Nightwing, Joss Whedons Batgirl en de nog regisseurloze Suicide Squad 2. Overigens heeft geen van deze DC-titels een verschijningsdatum.

NieuwsFilm

meest populair