Naakte liefde in trailer 'L'amant d'un jour'

Naakte liefde in trailer 'L'amant d'un jour'

De nieuwste film van de meester, Philippe Garrel.

Na de aankondigingen van het Cannes programma, verschijnen er opeens overal trailers van de films die er gaan draaien. Inclusief een trailer voor L'amant d'un jour van Philippe Garrel:



L'amant d'un jour gaat draaien in het Quinzaine des Réalisateurs-programma. Garrels films draaien bijna altijd wel op Cannes, en terecht, want hij is recentelijk zeer goed bezig. Ook bij FilmTotaal werden zijn laatste twee films (L'ombre des femmes en La jalousie)erg goed ontvangen. Stilistisch lijkt deze nieuwe film op die films, met een zacht zwart-wit en dialogen over de complexiteit van volwassen liefde.

Philippe Garrel cast vaak zijn zoon Louis in hoofdrollen van zijn films, maar dit keer speelt zijn dochter Esther Garrel de hoofdrol. Zij speelt in L'amant d'un jour een vrouw die aan het eind van een gefaalde relatie terug naar haar ouderlijk huis gaat. Daar komt ze er achter dat haar vader een relatie met een vrouw heeft van haar leeftijd, wat tot complicaties leidt. De titel L'amant d'un jour verwijst naar het gelijknamige liedje van Edith Piaf.

NieuwsFilm

meest populair