Taissa Farmiga speelt titelrol in tweede 'The Conjuring'-spin-off 'The Nun'

Taissa Farmiga speelt titelrol in tweede 'The Conjuring'-spin-off 'The Nun'

Haar oudere zus Vera speelde in de twee 'Conjuring'-titels.

Regisseur Corin Hardy (The Hallow) heeft een actrice gevonden die de hoofdrol zal spelen in zijn nieuwste film, de horror The Nun. Het gaat om Taissa Farmiga (The Final Girls), die tevens de jongere versie van het titelkarakter gaat belichamen. Farmiga zal te zien zijn naast Demián Bichir (The Hateful Eight), die eerder aangekondigd was.

The Nun is de tweede spin-off van de Conjuring-reeks, waarvan James Wan de eerste twee films regisseerde. In de hoofdrollen troffen we Patrick Wilson en Vera Farmiga aan. Laatstgenoemde is de oudere zus van Taissa. The Conjuring bracht in 2014 de eerste aftakking voort in de vorm van Annabelle. Wegens een zeer geslaagde prestatie aan de box office zullen we daar later dit jaar ook een vervolg van zien, namelijk de prequel Annabelle: Creation. Daar waar het eerste deel door John R. Leonetti gemaakt is, kroop David F. Sandberg in de regiestoel voor het volgende hoofdstuk.

Samen met Gary Dauberman schreef Wan het scenario van The Nun. Daarin zullen we vermoedelijk de creatie van Valak zien, de demonische non uit The Conjuring 2. Exclusief reclame kostte het Warner Bros. in totaal zo'n 67 miljoen dollar om The Conjuring, deel 2 en Annabelle te maken. Dat bleek een zeer goede investering te zijn, want het drietal bracht bij elkaar wereldwijd $ 895 miljoen op. Liefhebbers kunnen The Nun vanaf juli 2018 in de bioscoop zien.



NieuwsFilm

meest populair