Officiële trailer voor mysterieuze thriller 'It Comes at Night' met Joel Edgerton

Officiële trailer voor mysterieuze thriller 'It Comes at Night' met Joel Edgerton

Fear turns men into monsters.

Mensen die naar de geheimzinnige film It Comes at Night van schrijver/regisseur Trey Edward Schults uitkijken moesten het begin februari doen met een vage teaser. Nu hebben de makers, waaronder productiebedrijven A24 (The Witch) en Animal Kingdom (Louder Than Bombs), ons beloond met iets beters: een vage trailer.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor o.a. Joel Edgerton (The Gift), Christopher Abbott (Whiskey Tango Foxtrot) en Riley Keough (Mad Max: Fury Road). We volgen twee families die in een verafgelegen huis wonen, ergens in de bossen. Het is een post-apocalyptische wereld, eentje waar een onbegrijpelijk kwaad huishoudt. Om ervoor te zorgen dat ze niets kan overkomen hebben ze regels opgesteld. Maar niet iedereen houdt zich hieraan. Wat de families al snel lijnrecht tegenover elkaar plaatst.



Oorspronkelijk zou It Comes at Night ergens in augustus uitkomen. De releasedatum is nu in zowel de Verenigde Staten als in Nederland naar voren geschoven. Liefhebbers kunnen de mysterieuze thriller al vanaf 15 juni in de bioscoop bezoeken. Tref hieronder tevens een nieuwe poster aan.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair