Eerste reactie, prachtige poster én speelduur 'Wonder Woman' bekend

Eerste reactie, prachtige poster én speelduur 'Wonder Woman' bekend

En meer over haar oksels(haar).

En we hebben weer e.e.a. over Wonder Woman, de eerstvolgende superheldenfilm uit de stal van DC en Warner Bros. Zo is er een eerste reactie verschenen, is de speelduur bekend en hebben we een nieuw affiche en een tv-spot.

Eerste reactie


Een eerste reactie online verschenen. Deze is van John Shaw, de grote baas bij de Theatre Management Associates. Hij heft de film klaarblijkelijk al Mogen zien en vergelijkt het eindproduct met Captain America: The First Avenger uit 2011. Ook die film speelde zich af tijdens een Wereld Oorlog. Verder noemt Shaw de film vermakelijk, met goede visuele effecten en boeiende personages.


Speelduur bekend

Via Reddit is bekend geworden dat de speelduur van de Wonder Woman-film zo'n 2 uur en 21 minuten zal bedragen. Dit is 10 minuten minder dan de bioscoopversie van Batman v Superman: Dawn of Justice en bijna 20 minuten meer dan de bioscoopversie van Suicide Squad. De 141 minuten van Wonder Woman staat ondertussen ook op de IMDb vermeld en lijkt daarmee bevestigd.

Okselhaar

Ook hebben we een vervolg op "okselhaar-gate". Enige tijd terug waren bepaalde mensen er niet van gecharmeerd dat Gal Gadots Diana Prince / Wonder Woman rond rent met geschoren oksels. Er zou haar moeten zitten. Via een recent verschenen beelden wordt duidelijk dat Warner Bros. nog wel even naar de gladde okseltjes van Gadot heeft gekeken. Nog geen haar, maar wel wat minder wit...

Bekijk de afbeelding
Poster & Spot

En dan misschien iets fraaiers. Hieronder zie je een nieuwe poster voor de film van regisseur Patty Jenkins. Nice!

Bekijk de afbeelding
De DC-film Wonder Woman draait over een klein maandje in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoopzalen. En dan ook nog een nieuwe tv-spot van zo'n minuut.



NieuwsFilm

meest populair