Algemeen

Regisseur hint naar datum 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

De start van de Cosmic Phase?

door Bram de Groot om 12:15 in Algemeen
Het eerste weekend in de States pakte voor Guardians of the Galaxy Vol. 2 erg goed uit. De goed ontvangen film van regisseur James Gunn noteerde $145,0 miljoen en staat wereldwijd al bijna op $500 miljoen. Het vervolg werd even geleden aangekondigd en het lijkt erop dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 in 2020 te zien zal zijn.

In een reactie op Facebook bedankte de regisseur al zijn fans voor de steun de afgelopen 2,5 jaar en liet hij weten dat hij bijna een dezelfde periode gaat werken aan het afsluitende derde deel in zijn Guardians of the Galaxy-trilogie: "Ik hou van jullie allemaal en ik zal er zijn voor en met jullie tijdens de komende drie jaar dat we Vol. 3 maken." Het volledige Facebook-bericht plaatsten we al in het Box Office-bericht.

Het lijkt er dus op dat de derde Guardians in 2020 moet gaan verschijnen en mogelijk is Vol. 3 ook de film die de start vormt van Marvels vierde fase. Er staan nog niet onthulde films gepland voor 1 mei, 7 augustus en 6 november. Deze vierde fase krijgt de titel "Cosmic Phase."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Markie Marcolioooo

Avatar

Aangezien James Gunn al aangegeven had Adam Warlock te bewaren voor Vol.3 zit ik mijzelf te bedenken...zou dit personage zomaar de opvolger kunnen gaan worden van Thanos wanneer deze (wellicht) het stof bijt aan het einde van Avengers 4/Phase 3.

Master Of Films

Avatar

Er gaan internetgeruchten dat Adam Warlock al in een Avengers film te zien is. Hij is 1 van de weinige die Thanos kan verslaan.

Markie Marcolioooo "zou dit personage zomaar de opvolger kunnen gaan worden van Thanos"
Maar Adam is toch een good guy in de comics? Tenzij je Magus bedoeld natuurlijk.

Markie Marcolioooo

Avatar

@Master Of Films, Adam Warlock is in de comics een good-guy omdat hij daarin Thanos weet te verslaan, waar ik persoonlijk aan dacht is meer het idee dat hij zeer krachtig is en daarmee een gevaar met zich mee brengt dat verkeert begrepen kan worden en daarbij de after-credit-scene van GOTG2 te volgen als mogelijke tegenstander voor volume 3 en cosmic-phase die werd genoemd.
Magus vind ik ook wel een hele goed plan of (als de rechten het toelaten) Korvac!!

NieuwsFilm

meest populair