Regisseur hint naar datum 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Regisseur hint naar datum 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

De start van de Cosmic Phase?

Het eerste weekend in de States pakte voor Guardians of the Galaxy Vol. 2 erg goed uit. De goed ontvangen film van regisseur James Gunn noteerde $145,0 miljoen en staat wereldwijd al bijna op $500 miljoen. Het vervolg werd even geleden aangekondigd en het lijkt erop dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 in 2020 te zien zal zijn.

In een reactie op Facebook bedankte de regisseur al zijn fans voor de steun de afgelopen 2,5 jaar en liet hij weten dat hij bijna een dezelfde periode gaat werken aan het afsluitende derde deel in zijn Guardians of the Galaxy-trilogie: "Ik hou van jullie allemaal en ik zal er zijn voor en met jullie tijdens de komende drie jaar dat we Vol. 3 maken." Het volledige Facebook-bericht plaatsten we al in het Box Office-bericht.

Het lijkt er dus op dat de derde Guardians in 2020 moet gaan verschijnen en mogelijk is Vol. 3 ook de film die de start vormt van Marvels vierde fase. Er staan nog niet onthulde films gepland voor 1 mei, 7 augustus en 6 november. Deze vierde fase krijgt de titel "Cosmic Phase."



NieuwsFilm

meest populair