Vlotte internationale trailer 'Thor: Ragnarok'

Vlotte internationale trailer 'Thor: Ragnarok'

Thor vs Hulk!

De eerste internationale trailer van Thor: Ragnarok is vrijgegeven. Die lijkt de beelden van de film meer op volgorde te zetten dan in de eerste trailer die in april werd vrijgegeven. We zien hoe Thor (Chris Hemsworth) lijnrecht tegenover de mysterieuze Hela (Cate Blanchett) komt te staan en door haar toedoen zijn magische hamer Mjölnir verliest. Daarop wordt Thor verbannen naar de Sakaar, waar hij het in een duel moet opnemen tegen zijn oude vriend, de Hulk (Mark Ruffalo). Het is het begin van een intergalactische reis, om de kwaadaardige Hela ervan te weerhouden Asgard te vernietigen...


Thor: Ragnarok is geregisseerd door Taika Waititi en moet een ruimtekomedie worden. Rollen zijn er niet alleen voor Hemsworth, Ruffalo en Blanchett, maar ook voor Tom Hiddelston (Loki), Idris Elba (Heimdall), Jeff Goldblum (Grandmaster), Tessa Thompson (Valkyrie), Karl Urban (Skurge), Anthony Hopkins (Odin) en Benedict Cumberbatch (Stephen Strange).

Voordat Thor: Ragnarok in de bioscopen draait is het nog de beurt aan een andere Marvel-film: Spider-Man: Homecoming (6 juli). Ragnarok draait vanaf 2 november in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair