Financiële superkracht 'Wonder Woman' voorspeld

Financiële superkracht 'Wonder Woman' voorspeld

En een nieuw affiche!

Na de enorme Noord-Amerikaanse Box Office-openingen van Batman v Superman: Dawn of Justice ($166 miljoen) en Suicide Squad ($134 miljoen) is het uitkijken naar hoe sterk Wonder Woman het in haar eentje gaat doen. Over een klein maandje debuteert de film in de States.

Volgens Deadline en The Hollywood Reporter gaat DC-superheldenfilm met actrice Gal Gadot in de titelrol zo'n $65 miljoen noteren. Nu lijkt dit niet enorm hoog, maar dit was het productiebudget naar verluidt ook niet. De film kostte circa $100 miljoen om te maken en dat is toch fors minder dan bij Batman v Superman ($250 miljoen) en Suicide Squad ($175 miljoen).

Maar er is hoop voor de makers dat de Wonder Woman-solofilm van Patty Jenkins een stuk hoger gaat openen. Zo zijn er sites die een opening voorspellen tot $115 miljoen en Suicide Squad werd voorafgaand aan de release gezet op een weekendopbrengst van zo'n $85 miljoen tot $120 miljoen. Dat werd dus fors meer.

In Nederland verschijnt Wonder Woman overigens pas twee weken later in de bioscoop. Hieronder een nieuwe affiche waarop ook Chris Pine's Steve Trevor te zien is. Gevolgd door een nieuwe 'internationale trailer'.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair