'Spider-Man: Homecoming' op weg naar fantastische opening

'Spider-Man: Homecoming' op weg naar fantastische opening

En bekijk de eerste foto van de schurk Tinkerer.

Nu Guardians of the Galaxy Vol. 2 een succes is aan de box office, kijkt Marvel alvast vooruit naar de volgende film. Spider-Man: Homecoming is het volgende superheldenverhaal van de studio, waarvan nu een eerste box office voorspelling uit is gekomen. De eerste solofilm van Tom Hollands Peter Parker zou volgens Box Office Pro maar liefst 135 miljoen dollar opleveren in zijn openingsweekend.

Daarmee doet de Spider-Man-film het beter dan de twee Amazing Spider-Man films van Andrew Garfield (die openden met 62 miljoen dollar en 92 miljoen dollar), maar slechter dan Guardians 2, dat 145 miljoen dollar opbracht in zijn eerste Amerikaanse weekend. De voorspelling voor Homecoming komt van Box Office Pro, dat eveneens stelt dat de film in totaal 325 miljoen dollar op zal brengen.

Kijken we dan naar de gemiddelde internationale opbrengst van de voorgaande Spider-Man-films, zou de verdienste van Homecoming in de rest van de wereld uitkomen op zo'n 538 miljoen dollar. De Amerikaanse opbrengst daarbij opgeteld, komt het totaal uit op 863 miljoen dollar, een prima prestatie.

Afgezien van die box office analyse van Box Office Pro, hebben we ook nog een nieuwe foto van de film, die ons Tinkerer (Michael Chernus) toont. Het personage is de sidekick van Adrian Toomes (Michael Keaton) en helpt hem met het bouwen van zijn Vulture-pak. Hieronder de foto.

Bekijk de afbeelding
Spider-Man: Homecoming draait vanaf 6 juli in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair