Algemeen

Marvel Studios wil ook 'X-Men' en 'Fantastic Four' terug

Op den duur...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:52 in Algemeen
De afgelopen jaren zag Marvel al de filmrechten van Ghostrider, Daredevil, The Punisher en nog een reeks andere superhelden terugkeren. Als het aan Marvel Studios-baas Kevin Feige ligt dan keren vroeg of laat ook X-Men en Fantastic Four terug naar het nest.

"Ja, natuurlijk! Mijn doel is om op het witte doek het gevoel te reproduceren dat fans hebben bij het lezen van de comics. Wat we de afgelopen 10 jaar hebben gerealiseerd gaat verder dan ik ooit had kunnen hopen." aldus Feige tijdens een interview volgens Screenrant.

"En natuurlijk is het toevoegen van Spidey in Civil War en in het nog te verschijnen Infinity War opnieuw een droom waar ik nooit openlijk over durfde te praten, aangezien ik dacht dat die kans nihil was. Maar er zijn geen plannen met de paar personages die nog niet in het MCU zitten, maar zeg nooit nooit. Wie weet wat er in de toekomst kan gebeuren."

Het terugkeren van de X-Men lijkt voor komende jaren onmogelijk, maar de kans dat Fantastic Four en samenhangende personages een plekje vinden in het Marvel Cinematic Universe lijkt een stuk aannemelijker. De zwak ontvangen film uit 2015 ging namelijk hard onderuit aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ISIM

Avatar

Xmen zou wel mooi zijn. F4 misschien alleen The Thing. Tot nu toe maar echt 1 leuke xmen film gezien en dat was First Class.

Master Of Films

Avatar

Het zijn juist de villians van Fantastic Four die meer interessanter zijn. o.a. Galactus & The Silver Surfer.
Trouwens er is niks verteld over de ruil die Fox/Marvel eerder gemaakt heeft. Op o.a. Collider staat een artikel over de ruil met Ego The Planet & Negasonic Teenage Warhead.

Deadpool has a surprising connection to the forthcoming Guardians of the Galaxy, Vol. 2, and it all has to do with Negasonic Teenage Warhead.

The character, played by Brianna Hildebrand in Fox’s R-rated superhero movie, had psychic abilities in the comics. But director Tim Miller and screenwriters Rhett Reese and Paul Wernick revealed during Deadpool’s marketing campaign that they wanted Negasonic to have powers more suited to her kick-ass name. Before they could make that change, however, they had to ask permission from Disney’s Marvel Studios.

According to Wernick during a Q&A (documented by The Playlist), Marvel gave the okay, but they in turn had to give them something. He explained:

Kurt Russell[’s Ego, the Living Planet] in the new Guardians movie was the character that Fox swapped with Marvel to [change] Negasonic Teenage Warhead powers.

It’s interesting because, according to Marvel’s database, Ego’s first comic book appearance was in a “Thor” comic from 1966, but the planet’s origins are linked to a “Fantastic Four” comic from 1981. Given this new tidbit, it confirms Ego was a Fox property, since the studio owns the cinematic rights to the “Fantastic Four” and “X-Men” characters.

Editor’s Note: Guardians of the Galaxy Vol. 2 director James Gunn confirmed the character trade over social media:

eltorro

Avatar

Liever geen X-men, ze zijn juist zo goed bezig bij Fox en ik ben bang dat de kwaliteit van de film bij het MCU alleen maar achteruit zou gaan. En dan krijgen we natuurlijk ook geen R rated superhelden films meer van Marvel.

Scheerzeep

Avatar

Misschien beginnen met een nieuwe Wolverine in het MCU en vanuit deze basis steeds een aantal X-Men laten verschijnen in de films? Ik zou het in ieder geval cool vinden! Overigens vind ik dat Fox gewoon prima Marvel films maakt hoor. Ik ben niet zo'n voorstander van alles terughevelen naar Marvel.

BdeB

Avatar

"Tot nu toe maar echt 1 leuke xmen film gezien en dat was First Class. "

First Class vond ik dan weer meer een kinderfilm, in de trant van Twilight.. De eerste drie vond ik aardig, daarna vond ik ze eigenlijk het kijken niet meer waard.. Ook hoe de mutanten er uit zagen na de eerste drie films was een stuk slechter. Vind het meer televisieserie kwaliteit dan film kwaliteit.. Beast bijvoorbeeld was in de eerste films een stuk authentieker. In The First Class was het net alsof je naar the Grinch aan het kijken was.. Zelfde vond ik met Nightcrawler, deze was ook veel beter in de eerdere films..

Waar ze in de eerdere films dan wel weer de plank mee mis sloegen was met Juggernaut :) daar hadden ze beter een type als Hafthor Bjornsson voor kunnen gebruiken ipv Vinnie Jones..

Sunspot

Avatar

Ja, als ze de Xmen totaal anders aanpakken, zoals in de comics en wanneer het niet als de Avengers is, is veel minder serieus allemaal, voor alle leeftijden. Wat ik eigenlijk niet zie gebeuren, dus nee.

Nee, laat maar bij Fox, maar dan met een reboot. Heb genoten van het de films, vooral X2, First Class en DoFP. Maar ben nu wel toe aan een reboot.

Mas7

Avatar

Ja! Ja! Ja! Ja! Ja!Blijven wachten op de dag die gaat komen!

nd90

Avatar

Fantastic four naar marvel. Dan krijgen we na thanos en de kree, de skrulls met daarbij super skrull. Dr doom kan loki vervangen

Ed Crane

Avatar

Ja het is hit and miss bij Fox, maar uiteindelijk toch beter dan de MCU, dus hou maar bij Fox.

nieuwslaatste nieuws

meest populair