Marvel Studios wil ook 'X-Men' en 'Fantastic Four' terug

Marvel Studios wil ook 'X-Men' en 'Fantastic Four' terug

Op den duur...

De afgelopen jaren zag Marvel al de filmrechten van Ghostrider, Daredevil, The Punisher en nog een reeks andere superhelden terugkeren. Als het aan Marvel Studios-baas Kevin Feige ligt dan keren vroeg of laat ook X-Men en Fantastic Four terug naar het nest.

"Ja, natuurlijk! Mijn doel is om op het witte doek het gevoel te reproduceren dat fans hebben bij het lezen van de comics. Wat we de afgelopen 10 jaar hebben gerealiseerd gaat verder dan ik ooit had kunnen hopen." aldus Feige tijdens een interview volgens Screenrant.

"En natuurlijk is het toevoegen van Spidey in Civil War en in het nog te verschijnen Infinity War opnieuw een droom waar ik nooit openlijk over durfde te praten, aangezien ik dacht dat die kans nihil was. Maar er zijn geen plannen met de paar personages die nog niet in het MCU zitten, maar zeg nooit nooit. Wie weet wat er in de toekomst kan gebeuren."

Het terugkeren van de X-Men lijkt voor komende jaren onmogelijk, maar de kans dat Fantastic Four en samenhangende personages een plekje vinden in het Marvel Cinematic Universe lijkt een stuk aannemelijker. De zwak ontvangen film uit 2015 ging namelijk hard onderuit aan de wereldwijde bioscoopkassa's.



NieuwsFilm

meest populair