Tom Holland wil nog decennia 'Spider-Man' spelen

Tom Holland wil nog decennia 'Spider-Man' spelen

Hij heeft het idee al gepitcht bij de studiobazen van Marvel.

Tom Holland debuteerde in Captain America: Civil War als Spider-Man. In juli krijgt hij zijn eerste solofilm, en hij heeft ook al scènes opgenomen voor Avengers: Infinity War. Daar bovenop weten we ook al dat hij in de vierde Avengers-film te zien zal zijn en een vervolg op Homecoming. Maar voor Holland is dat niet genoeg.

In het nieuwe nummer van Empire Magazine laat hij weten de komende decennia de rol te willen spelen: "Peter Parker is een personage dat we [in de comics] als vijftienjarige jongen zien en dan later als 35-jarige man. Dus ik heb een idee van wat ik zou willen doen en dat al verteld aan de hogere bazen. Het zou heel tof zijn als het lukt, want het zou betekenen dat ik nog een hele lange tijd Spider-Man mag spelen."

Kevin Feige vertelde al eens dat het de bedoeling is dat Spidey de komende drie films op de middelbare school blijft. Dat is met Holland wel mogelijk, aangezien hij op dit moment twintig is en daarmee makkelijker een jonge knul kan spelen dan voorgangers Tobey Maguire en Andrew Garfield.

Ook weten we dat Marvel er een Harry Potter-achtige franchise van wil maken. Zien jullie dat zitten?

NieuwsFilm

meest populair