Algemeen

Joss Whedon al langer betrokken bij 'Justice League'

Producent verklaart.

door Bram de Groot om 13:50 in Algemeen
Een paar dagen geleden werd bekend dat Zack Snyder afstand neemt van de regiestoel van de DC-film Justice League. Door de zelfmoord van zijn dochter wil hij tijd doorbrengen met zijn familie. Zijn vervanger Joss Whedon (The Avengers, Batgirl) rondt de film af, al was hij al betrokken bij de film.

Dit zei producent Charles Roven tegenover Variety: "We zijn opgetogen over de film, maar getreurd om de reden waarom Zack Snyder en Deborah Snyder moesten vertrekken en de teugels moesten overgeven aan Joss Whedon. Hij werkte al met ons aan enkele van de scènes waarvoor binnenkort aanvullende opnames plaatsvinden. Het was een geluk dat Snyder hem heeft overtuigd en hij accepteerde om aan boord te komen om de film af te ronden - om Zack te helpen zijn versie af te ronden. Daar zijn we opgetogen over."

Doordat Whedon instapt, hoeft de film niet te worden uitgesteld. Had dit wel gebeurd dan was het - ondanks de situatie - opnieuw een forse tegenvaller geweest. Nu is het misschien zelfs een voordeel, aangezien van Whedon bekend is dat hij verhaaltechnisch een stuk sterker is dan de visueel gedreven Snyder.

Justice League staat gepland voor 16 november. Daarvoor krijgen we uiteraard Wonder Woman te zien.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair