'Avengers'-films zorgen voor oponthoud bij ontwikkeling 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

'Avengers'-films zorgen voor oponthoud bij ontwikkeling 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Er hangt veel af van Infinity War.

James Gunns Guardians of the Galaxy Vol. 2 heeft nu officieel meer opgeleverd dan zijn voorganger. Een derde film is zeker, maar nog niet wanneer die er komt. Sean Gunn liet weten dat zijn broer nog even wacht met werken aan de nieuwe Guardians-film, omdat de gebeurtenissen van Avengers: Infinity War van invloed zijn op het plot van die derde film.

"Ik weet dat James ditmaal iets meer geduld toont," aldus Sean Gunn. "Deels omdat wat er met de Guardians gebeurt, af hangt van wat er met ze gebeurt in Infinity War. En ondanks dat mijn broer een producent van Infinity War is, zijn die films nog niet af. Dus we moeten wachten om te zien hoe de boel op z'n pootjes terecht komt, en weten wat er met de Guardians gebeurt. Dus we moeten iets langer wachten, maar ik weet zeker dat er al wat ideeën zijn waar aan gewerkt wordt."

De productie van de twee Avengers-film zou minstens tot eind dit jaar duren. Infinity War draait vanaf 4 mei 2018 in de bioscoop. De verwachting is dat de Guardians al snel de Avengers te hulp schieten, bij de strijd tegen de intergalactische schurk Thanos (Josh Brolin).

NieuwsFilm

meest populair