Kleinere 'Edge of Tomorrow 2' wordt afsluiter

Kleinere 'Edge of Tomorrow 2' wordt afsluiter

En meer details!

Even geleden verklaarde regisseur Doug Liman dat de titel van het Edge of Tomorrow-vervolg Live Die Repeat and Repeat wordt. Via MTV HSC Podcast heeft Liman meer details prijsgegeven.

Live Die Repeat and Repeat wordt kleiner én krijgt een derde hoofdpersonage: "Ik denk dat mensen vervolgen altijd groter willen maken. Ik ben van, 'nee, een vervolg zou kleinschaliger moeten zijn.' Een eerste film is een soort van advertentiecampagne voor het vervolg, dus dan heb je minder actie nodig. En in het geval van Edge of Tomorrow hielden de mensen van de humor en de situatie... Dus we kunnen ons nu meer focussen op de personages van Tom Cruise en Emily Blunt. En er is een derde personage in het vervolg, welke overduidelijk de show gaat stelen. Daar kunnen we ons op richten. Ik heb niet iedere 2 minuten een actiescène nodig," aldus de overtuigde Liman.

Ook gaf Liman aan dat er geen plannen zijn voor een derde deel: "Ik zie het als een tweedelige franchise. Het verhaal wordt afgerond en de relatie tussen Tom Cruise en Emily Blunt - weet je nog dat ze aan het einde van de eerste film niet meer weet wie hij is - zet ons op een geweldig nieuw spoor. De film gaat gelijk verder waar de eerste eindigde, maar gaat niet continu door. We hebben met de tijd gerommeld, de aliens hebben met de tijd gerommeld."


Het is nog onbekend wanneer de opnames starten. Cruise werkt nu aan Mission: Impossible 6 en gaat daarna waarschijnlijk aan de gang met Top Gun 2. Liman wil de film Chaos Walking opnemen.

NieuwsFilm

meest populair