Nieuwste trailer 'Mary and the Witch's Flower' belooft een prachtige film

De eerste film van Studio Ponoc lijkt verder te gaan waar Studio Ghibli mogelijk op gaat houden.

Bekijk nu hieronder de alweer derde trailer voor Mary and the Witch's Flower , de eerste officiële film van Studio Ponoc, de nieuwe Japanse animatiestudio die is opgericht door voormalige werknemers van Studio Ghibli, die daar vertrokken op een moment dat de toekomst daar erg onzeker was en/of omdat ze de heerschappij van Hayao Miyazaki (die inmiddels met een eigen nieuw project de productie van Ghibli weer tot leven heeft gewekt) een beetje zat waren.



Mary and the Witch's Flower is de nieuwste film van Hiromasa Yonebayashi, regisseur van Arriety en When Marnie Was There. In de trailer is de typische Ghibli stijl waarin hij leerde films maken goed te herkennen.

Tib de zwarte kat leidt Mary naar een vreemde bloem in het bos. Als ze kort daarna een bezem vindt, komt die tot haar stomme verbazing in beweging. Voordat ze het weet vliegt ze op de bezem boven de bomen uit, dan zelfs boven de wolken en dan naar Endor College, een soort Hogwarts-achtige school. Hier vindt Mary echter ook vreselijke experimenten op dieren en komt ze erachter dat Tib gevangen genomen is. Dus moet ze hem redden voordat ze terug naar huis kan.

NieuwsFilm

meest populair