Jessica Chastain geeft in Italië het jawoord

Ze is in het huwelijksbootje gestapt met de Italiaanse Gian Luca Passi de Preposulo.

Het was een voortreffelijk weekend voor Jessica Chastain. De 40-jarige actrice werd namelijk in de echt verbonden met haar verloofde Gian Luca Passi de Preposulo. Chastain en de 34-jarige Italiaan zijn samen sinds 2012. Hun relatie hebben ze altijd privé kunnen houden.

Omdat Gian Luca een grote familie heeft, besloot het tweetal in Italië te gaan trouwen - in de stad Treviso waar het Passi de Preposulo familielandgoed is. De adellijke familie gaat duizend jaar terug. Gian Luca's vader Alberto is een graaf, alhoewel de Italiaanse overheid geen aristocratie meer erkent.

Volgens een artikel van The Guardian uit 2013 wordt het landgoed gebruikt om verschillende dingen te verkopen, zoals kersen, abrikozen, peren, appels en kweeperen. Ook wordt het landgoed soms verhuurd voor evenementen, trouwerijen en aan toeristen.

Zaterdag vond de bruiloft plaats. Volgens bronnen zag de bruid er prachtig uit. "Jessica's jurk was perfect en je kon zien dat ze nerveus was toen ze naar het altaar liep. Het eten was overigens verrukkelijk." In tegenstelling tot Gian Luca waren maar een aantal van Chastain's gasten familieleden. Het waren vooral nauwe vrienden en collega's, waaronder Edgar Ramírez (Zero Dark Thirty), Emily Blunt (The Huntsman: Winter's War) en Anne Hathaway (Interstellar).



NieuwsFilm

meest populair