Video

'Transformers: The Last Knight': Eerste clip & speelduur onthuld!

Hoe lang duurt de nieuwe Michael Bay-film?

door Jim Pedd om 16:48 in Video
De speelduur van Transformers: The Last Knight is onthuld. Daarnaast hebben we een eerste officiele clip van de film! Acteur Mark Wahlberg was langsgegaan bij de Tonight Show van Jimmy Fallon, de film bijna uitkomt en nam uiteraard een video mee.

Wahlberg vertelde eerst uitgebreid over zijn rol in de film en had daarna een clip. Wahlberg heeft het er vooral over dat Cade Yeager moet samenwerken met het personage van Anthony Hopkins. Heel gek is het dus niet dat we aan het einde van de video een clip zien tussen die twee. Geinig is het laatste moment, waarop de loyale assistent van Hopkins' personage - Cogman -het gehad heeft met Cade.


En dan is er nog de speelduur van The Last Knight. Eerder was er het gerucht dat de film drie uur zou duren, maar dat werd vervolgens ontkend door regisseur Michael Bay. Nu blijkt waarom: zijn film duurt 2 uur en 29 minuten. Dat is vrijwel gelijk aan de rest van de Transformers-films.

Ter vergelijking: de eerste Transformers-film duurde 2 uur en 24 minuten; Revenge of the Fallen nam 2 uur en 30 minuten van je tijd in beslag; Dark of the Moon iets meer, 2 uur en 34 minuten en Age of Extinction maar liefst 2 uur en 45 minuten. The Last Knight is dus iets korter, ondanks de drie verhalen die door elkaar zullen lopen.

De film vertelt namelijk de geheime geschiedenis van de Transformers op Aarde en laat zien hoe de robots invloed hebben gehad op alle belangrijke momenten in de menselijke geschiedenis. Zodoende zien we Koning Arthur, de Tweede Wereldoorlog, maar ook de oorlog tussen mens en Transformer. Aan Cade Yeager de taak om die te stoppen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Tot zover "It's shorter than the last 3 movies by a lot."

Decepticon

Avatar

Je kunt bij elke Transformers film 10 minuten aan end credits aftrekken.

Officiële eerste clip? Serieus? Ik heb het gevoel na al die tv spots trailers, dat er al genoeg is getoond.

noah81

Avatar

Wat een lekker stuk is die vrouw! 1 van de weinige films die ik in de bios nog wil zien, onwijs veel zin in! Smiley face

Steve-O

Avatar

Deze films hoeven echt geen minuut langer dan twee uur te duren.

Thiver

Avatar

Decepticon "Je kunt bij elke Transformers film 10 minuten aan end credits aftrekken."

Dat geldt voor praktisch elke blockbuster.

NieuwsFilm

meest populair