Volledige trailer 'Happy Death Day': Herbeleef je verjaardag en sterf

Volledige trailer 'Happy Death Day': Herbeleef je verjaardag en sterf

Go shorty, it's your birthday...

Een taart in je gezicht, enge/ongewilde clowns op je feestje en belabberd weer - het zijn een aantal ellendige dingen die je verjaardag helemaal kunnen bederven. Toch kan het erger, zoals vermoord worden door een gemaskerde babyface-moordenaar en continue dezelfde dag herbeleven. Dat overkomt het hoofdkarakter in Happy Death Day, waarvan eerder deze week een korte teaser verscheen. Tref hieronder nu de volledige trailer aan.

Tree Gelbman (Jessica Rothe) is een jonge, verwaande studente met een groot probleem. Het is niet zozeer dat ze op de ochtend van haar verjaardag in een ander bed wakker wordt, maar dat ze later opeens omgebracht wordt door een gemaskerde moordenaar. Gelukkig voor Tree lijkt het maar een droom en wordt ze 's ochtends weer wakker. In een ander bed. Op haar verjaardag. Al snel ontdekt ze vast te zitten in een tijdslus, eentje waar ze aan het einde altijd gedood wordt door de moordenaar. Het biedt haar echter een unieke kans aan: de identiteit van de aanvaller achterhalen, zodat ze alsnog de kaarsjes van haar verjaardagstaart levend en wel kan uitblazen.



Jessica Rothe trad eerder op in films als Wolves en La La Land. De rest van de cast wordt aangevuld door Israel Broussard en Ruby Modine. Het verhaal komt uit de geesten van Scott Lobdell en Scouts Guide to the Zombie Apocalypse-regisseur Christopher Landon. Happy Death Day belooft een vermakelijke mengeling van Scream en Groundhog Day. Liefhebbers moeten nog even geduld hebben als ze de mysterieuze slasher willen zien: Universal Pictures brengt de film 13 oktober uit. Jazeker, vrijdag de dertiende.

NieuwsFilm

meest populair