Celebrity

Charlize Theron steelt man van Halle Berry

De afgelopen jaren wordt er spijtig genoeg steeds vaker een dierbare afgenomen van Berry.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 13:00 in Celebrity
Actrices Charlize Theron (Mad Max: Fury Road, The Huntsman: Winter's War) en Halle Berry (Kingsman: The Golden Circle, X-Men: Days of Future Past) lijken dezelfde smaak wat betreft partners te hebben. Theron wordt namelijk sinds kort gelinkt aan het Canadese model Gabriel Aubry, tevens de ex van collega Berry.

Theron en Aubry werden intiem gespot en op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens een overduidelijk erg gezellig bezoek aan de Santa Monica Pier in Californië, Amerika. De twee beroemdheden konden volgens de berichten niet van elkaar afblijven.

De uit Zuid-Afrika afkomstige actrice en het model zouden elkaar hebben leren kennen op het schoolplein doordat hun kinderen naar dezelfde privé school gaan. Het klaarblijkelijke kersverse koppeltje zou hevig met elkaar aan het flirten zijn geweest tijdens diverse schooluitjes en nu zou het geflirt dus zijn geresulteerd in een daadwerkelijke romance.

Aubry was eerder samen met Berry, maar hun relatie liep in 2010 na vijf jaar op de klippen. Aubry is ook de vader van Berry's dochtertje Nahla. Theron had eerder een relatie met acteur Sean Penn. Ook zij heeft twee kinderen: een jongetje en een meisje.

Hopelijk hebben Theron en Aubry zich helemaal in elkaar gevonden en zijn ze gelukkig samen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NoahMeeuws

Avatar

Arme Berry, die zal er vast wel een kater aan over hebben gehouden...

Frietgezicht

Avatar

Hee godver Jeffrey,hoe kunnen wij de katten-verwijzingen erbij halen als jij ons al voor bent in het artikel elke keer :(

Frietgezicht

Avatar

Maar ja,on-topic,deze man heeft in ieder geval wel wat smaakvolle poesjes aangeprakt,daar kun je wel mee aankomen bij je vrienden.

Prince John

Avatar

Misschien een beetje click-bait? 'Steelt' en 'spijtig afgenomen' is namelijk wel wat zwaar verwoordt... Berry is al 7 jaar andere gasten aan het daten.

Xenolicker

Avatar

Prince John - ja, je voelt je als lezer toch een beetje alsof je een kat in de zak gekocht hebt...

Moviemagic

Avatar

Ze maken de kat maar wijs en met die clickbaits willen ze zeker het kat op het spek binden.

Sunspot

Avatar

Ze was zeer geil in FF8, dus begrijp het wel :D.

nieuwslaatste nieuws

meest populair