Charlize Theron steelt man van Halle Berry

Charlize Theron steelt man van Halle Berry

De afgelopen jaren wordt er spijtig genoeg steeds vaker een dierbare afgenomen van Berry.

Actrices Charlize Theron (Mad Max: Fury Road, The Huntsman: Winter's War) en Halle Berry (Kingsman: The Golden Circle, X-Men: Days of Future Past) lijken dezelfde smaak wat betreft partners te hebben. Theron wordt namelijk sinds kort gelinkt aan het Canadese model Gabriel Aubry, tevens de ex van collega Berry.

Theron en Aubry werden intiem gespot en op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens een overduidelijk erg gezellig bezoek aan de Santa Monica Pier in Californië, Amerika. De twee beroemdheden konden volgens de berichten niet van elkaar afblijven.

De uit Zuid-Afrika afkomstige actrice en het model zouden elkaar hebben leren kennen op het schoolplein doordat hun kinderen naar dezelfde privé school gaan. Het klaarblijkelijke kersverse koppeltje zou hevig met elkaar aan het flirten zijn geweest tijdens diverse schooluitjes en nu zou het geflirt dus zijn geresulteerd in een daadwerkelijke romance.

Aubry was eerder samen met Berry, maar hun relatie liep in 2010 na vijf jaar op de klippen. Aubry is ook de vader van Berry's dochtertje Nahla. Theron had eerder een relatie met acteur Sean Penn. Ook zij heeft twee kinderen: een jongetje en een meisje.

Hopelijk hebben Theron en Aubry zich helemaal in elkaar gevonden en zijn ze gelukkig samen.



NieuwsFilm

meest populair