Algemeen

James McAvoy gewoon in 'X-Men: Dark Phoenix'

Hij scheert zijn hoofd kaal voor de film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:34 in Algemeen
Hoorden we recent nog dat de toekomstige X-Men-films hun focus op Magneto en Charles Xavier zouden verliezen, weten we nu wel zeker dat James McAvoys Professor X in de film te zien zal zijn. De acteur debuteerde in 2011 in First Class als jonge versie van het personage, en schoor zijn haren weg voor Apocalypse. Dat lijkt hij ook te doen voor Dark Phoenix.

Op zijn Instagram-account plaatste McAvoy onderstaande video. Daaronder stond de tag Hij nadert en een paar tags die duidelijk maken dat hij gewoon te zien is in de volgende franchisefilm.

He approaches. #charlesxavier #xmen #darkpheonix

Een bericht gedeeld door James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) op


De volgende X-Men film zal geregisseerd worden door Simon Kinberg. Het verhaal draait om Jean Grey (Sophie Turner), die bezeten raakt door de Phoenix-force, waarvan we al een hint zagen in Apocalypse. Afgezien van Turner en McAvoy, keren ook Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), Nicholas Hoult (Beast) en anderen terug. Naar het schijnt speelt Jessica Chastain de schurk in de film.

Vanaf 2 november 2018 in de bioscoop.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

hij heeft straks echt geen haar meer op de kop

Banned

Avatar

Zeker dat het niet voor Glass is ?

GreenHornet

Avatar

hij kan meteen Glass mee pikken.

Sunspot

Avatar

Echt ongelofelijk dat ze hiermee doorgaan.

Weet zeker dat het is omdat Lawrence, Fassbender en Turner stardom hebben. Mcavoy en Hault ook wel, maar minder, anders.

Kap gewoon, reboot, nieuwe acteurs, veel goedkoper ook en fris.

Xmen was vet tot de film Apocalypse. Eigenlijk was Days of Future Past de ideale film om ermee te kappen, met Logan er nog even bij.

Hoewel ik Fassbender zeker terug wil zien, maar zou hem liever 'opgeofferd' zien worden omwille van een totale reboot.

Wedden, de volgende film gaat een 'apocalypse2' worden. Of ze moeten die Vaugh of zo regelen, die van First Class, dat was een topfilm.

Decepticon

Avatar

Wat is dat voor fucking geklaag hier tegenwoordig? Als een aantal van jullie niks beters te doen heeft, ga eens wat anders doen, ipv je gal te spuwen.

@ Banned
Lees eens de tags die vermeld worden bij de tweet

Ik vind het gaaf dat we McAvoy nog weer te zien krijgen als Xavier.

Sunspot

Avatar

@Decepticon

Als je een fan zou zijn van de Xmen films, zou je weten waaarom er eigenlijk een reboot nodig is. Zelfs niet fans zien het in.

Is een rommel en daar gaan ze mee door nu. Simpel gezegd.

eltorro

Avatar

@Akke Moeka Hara: Ikke, goede acteur.

@Sunspot: Gelukkig hoeven we niet bang te zijn dat Fox het X-men universum gaat rebooten. Ze brengen nu juist ook de laatste tijd zoveel top films en die tijdlijn boeit verder niet, het gaat om de films zelfs.

En je bent dus geen X-men fan als je een reboot niet nodig vindt? :P

Master Of Films

Avatar

Veel liever McAvoy dan Lawrence in een nieuwe X-Men film.
Uiteraard is Fassbender ook welkom in een nieuwe X-Men film.

Ang3l

Avatar

Ik vind een reboot ook total niet nodig, en lees de comics al zeer lang en heb alle films gezien. Dus nee, niet alle fans vinden dat nodig.

Ook de comics zijn qua tijdlijnen een absolute rommel, dus waarom zou je van de films wat anders verwachten? ;) ZO erg is t allemaal nog niet. En de baggerste van allemaal (Last stand) is gewoon lekker opgeruimd. Hoe de brug tussen oude cast en nieuwe cast ooit wordt gerealiseerd (nu qua tijdperk de films elkaar bijna raken) is me een raadsel, maar dat zien we dan wel weer,. ;)

benjamin

Avatar

Decepticon "Wat is dat voor fucking geklaag hier tegenwoordig? "
Dat zijn mensen die een mening vormen en deze uiten.
eltorro " Ze brengen nu juist ook de laatste tijd zoveel top films"
Zoals X-Men Apocalypse?

nieuwslaatste nieuws

meest populair