Wie schrijft Wonder Woman 2?

Wie schrijft Wonder Woman 2?

Het script wordt nu al geschreven!

Wonder Woman is nu al een groot succes, zowel financieel als bij de critici en de publieke opinie. Wat dat betreft lijkt Wonder Woman de ommekeer waar DC Entertainment en Warner Brothers naar op zoek waren na de vies tegenvallende ontvangst van Suicide Squad en Batman v Superman: Dawn of Justice (recepties die beiden films overigens niet per se pijn deden in de portemonnee).

Dus is de productie van het vervolg op Wonder Woman uiteraard alweer in volle gang. Er is nog niet officieel bekend wie het vervolg gaat regisseren. Zal Patty Jenkins terugkeren na alle lof die ze voor de eerste film ontving de afgelopen weken?

Dat wilde Toby Emmerich, president van Warner Bros., nog niet vertellen. De uiteindelijke opbrengst van de film deze zomer zal waarschijnlijk doorslaggevend zijn, of de hype machine moet gewoon draaiende gehouden worden door dat pas later bekend te maken. Op dit moment is Patty Jenkins nog in onderhandeling over of ze het vervolg ook zal regisseren. Hoe succesvoller de eerste film, hoe hoger het salaris zal zijn dat ze voor de tweede kan bedingen.

Maar Emmerich zei wel dat Patty Jenkins al aan het werk is aan het vervolg. Samen met DC medevoorzitter Geoff Johns schrijft Jenkins al aan een eerste versie van het script voor de tweede film. Volgens Johns was de samenwerking de eerste keer goed en hebben ze nu een goed idee voor het vervolg. Jenkins had zelf laatst al een hint gegeven wat dat goede idee was: Diana (Gal Gadot) naar Amerika brengen in een verhaal dat zich dichterbij het heden afspeelt en op zichzelf staat ten opzichte van de eerste film.

NieuwsFilm

meest populair