Events & Festivals

Posters 'Thor: Ragnarok' en 'Black Panther'

Het begint!

door Jim Pedd om 08:53 in Events & Festivals
De San Diego Comic-Con gaat over een paar weken van start, maar Marvel is alvast begonnen met het versieren van de stad met wat leuk materiaal. Zo zien we op foto's op Twitter verschijnen van Black Panther en Thor: Ragnarok.

De poster van Thor: Ragnarok komt erg bekend voor, maar die van Black Panther is nieuw. Afgezien van het feit dat de posters erop wijzen dat Marvel in elk geval iets van die producties meeneemt naar het jaarlijkse grote evenement rond comics, bieden ze ook een mooie blik op de personages. Overigens is het de verwachting dat Marvel dit jaar ook Avengers: Infinity War meeneemt, of wellicht een blik toont op Brie Larsons Captain Marvel. Hieronder de foto's.
In Thor: Ragnarok raakt Thor (Chris Hemsworth) gevangen aan de andere kant van het universum, zonder zijn hamer en dus ook zonder zijn krachten. Hij moet nu racen tegen de tijd om op tijd terug te komen in Asgard om de val van de maatschappij door de tirannieke Hela (Cate Blanchett) te stoppen. Maar eerst moet Thor de strijd van zijn voormalig bondgenoot Hulk (Mark Ruffalo) winnen... Vanaf 2 november in de bioscoop.

Black Panther volgt T'Challa (Chadwick Boseman), die na de dood van zijn vader als koning van Wakanda terugkeert naar huis. Maar dan doemt een oude vijand op, machtiger dan ooit, die het ook op de troon voorzien heeft. Nog voordat hij officieel ingezworen is als koning van het mysterieuze land, staat T'Challa al voor de uitdaging zijn vijanden te verslaan en te voorkomen dat zijn volk in oorlog raakt. Dit superheldenavontuur draait vanaf 15 februari 2018 in de bioscoop.

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Eerst komt nog D23 Expo van 14-16 juli, en daarna SDCC op 20-23 juli. Kunnen we een hoop Marvel en Star Wars nieuws gaan verwachten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair