Foto's X-Men-films 'Deadpool 2', 'New Mutants' en 'Dark Phoenix'

Foto's X-Men-films 'Deadpool 2', 'New Mutants' en 'Dark Phoenix'

Wat doet ie nou?

Even geleden werden er maar liefst drie X-Men films aangekondigd voor 2018. Naast het vervolg op Deadpool en een zevende X-Men sagafilm werd ook de film X-Men: New Mutants aangekondigd. Via verschillende kanalen zijn er een aantal setfoto's online verschenen.

Deadpool 2


In het tweede deel, dit keer geregisseerd door David Leitch (John Wick), keert Ryan Reynolds' merc with a mouth a.k.a. Wade Winston Wilson a.k.a. Deadpool uiteraard weer terug. Naast enkele vermakelijke setkiekjes waarop Deadpool een verjaardagsfeestje verstiert, plaatste de acteur zelf ook een nieuwe foto online. Ongetwijfeld ook de start van een stevige online campagne, met veel gekkigheid. Vanaf 31 mei 2018 in de Nederlandse bioscoopzalen.






X-Men: New Mutants

In deze film van Josh Boone (The Fault in Our Stars) maken we kennis met heel veel andere mutanten uit het X-Men universum. De film zou erg grauw worden en we zouden geen X-Men pakken te zien krijgen. De film wordt omschreven als "Stephen King meets John Hughes". Hieronder een aantal foto's van cast-leden Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Blu Hunt en Henry Zaga die zich voorbereiden op de snel te starten opnames. Vanaf 13 april 2018 in de bioscoop.

🐉💋Dragon ladies💋🐉

Een bericht gedeeld door Anya Joy (@anyataylorjoy) op



✨💋✨

Een bericht gedeeld door Anya Joy (@anyataylorjoy) op



🌸 pink, even when it's Blu 🦋

Een bericht gedeeld door Maisie Williams (@maisie_williams) op



🌹

Een bericht gedeeld door HENRY ZAGA (@zagahenry) op


X-Men: Dark Phoenix

In het vervolg op X-Men: Apocalypse uit 2016 keren weer heel wat bekende gezichten terug, onder regie van producent/schrijver Simon Kinberg. In de zevende "sagafilm" komt de focus te liggen op het personage Jean Grey, gespeeld door Sophie Turner. Zij was te zien in Apocalypse en toonde haar alles verslindende Phoenix al kort. Vanaf 2 november 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair