Tom Holland mag script 'Avengers: Infinity War' niet lezen

Tom Holland mag script 'Avengers: Infinity War' niet lezen

Want hij is nogal een flapuit.

Als het aankomt op het bewaken van spoilers, is Tom Holland niet per se de man waar je naartoe moet gaan. En dat is waarom Marvel Studios besloten heeft de acteur het script van Avengers: Infinity War niet helemaal te laten lezen. Hij voegt zich bij het project, maar kan geen vragen beantwoorden.

"Ik weet er vrijwel niets over, of waar het om draait. Ik weet wie de slechterik is, maar dan heb je het wel gehad. Ze laten me niets lezen, omdat ik zo slecht ben in het bewaren van geheimen," vertelde Holland. Gelukkig voor Holland, is hij niet de enige acteur die het script niet helemaal mag lezen, ook Karen Gillan mocht dat niet.

Goed, maar waarom Marvel dat dan besliste met betrekking tot Holland? Daar zijn een paar goede voorbeelden voor. Zo onthulde hij al dat Marvel een complete Spider-Man trilogie in de planning heeft. En dat zijn personage stiekem al in Iron Man 2 zat. En tegelijk liep hij ooit van de set af met een deel van het script van Infinity War, terwijl iedere acteur verplicht is dat in te leveren als het werk afgerond is.

Kortom: zo gek is de keuze niet. Holland zal overigens binnenkort te zien zijn in Spider-Man: Homecoming en daarna in mei 2018 in Infinity War.



NieuwsFilm

meest populair