Jeremy Renner breekt beide armen op set 'Infinity War'

Jeremy Renner breekt beide armen op set 'Infinity War'

Help! Hoe moet Hawkeye nu zijn pijlen afschieten?

Vervelend nieuws vanaf de set van The Avengers: Infinity War. Acteur Jeremy Renner, die in de film superheld Hawkeye speelt, heeft namelijk zijn beide armen gebroken tijdens een stunt. Én dat is vrij vervelend, gezien zijn specialiteit.

Renner heeft in vele grootschalige actiefilms gespeeld. Denk aan zijn bijdragen in de Marvel-films, maar ook zijn rollen in The Bourne Legacy en Mission: Impossible - Rogue Nation bijvoorbeeld. Bij dit soort films horen natuurlijk de nodige stunts. Gevaarlijke stunts worden vaak, ook wegens vezekeringtechnische voorwaarden, uitgevoerd door professionele stuntmannen en -vrouwen, maar soms doen acteurs het zelf.

Op de set van Infinity War, waarin Renner gestalte geeft aan teamlid Hawkeye, bekend van zijn pijl en boog, ging dat dus even flink mis bij de acteur. De mega blockbuster van de stripboekengigant zal vast en zeker vol zitten met grootschalige en explosieve actie. Of de verwondingen van Renner gevolgen hebben voor de opnames van de derde Avengers-film is niet bekend. De planning zal waarschijnlijk flink moeten worden omgegooid. Had hij toch maar met pensioen moeten blijven...

Update: Renner blijkt zijn verwondingen niet op de set van Infinity War te hebben opgelopen, maar tijdens de opnames van een comedy film genaamd Tag, waarin hij ook een rol speelt. Verder blijken de breuken te zitten in zijn rechterelleboog en linkerpols.



NieuwsFilm

meest populair