Hugh Jackman: Straks een andere Wolverine-acteur

Hugh Jackman: Straks een andere Wolverine-acteur

Hij gelooft stellig dat het als James Bond en Batman wordt.

Hugh Jackman debuteerde in 2000 in X-Men als Wolverine en speelde die rol nog zeventien jaar lang, tot hij eerder dit jaar in Logan afscheid nam van het personage. Eerder al vertelde hij dat wat hem betreft het personage is als James Bond en Batman, en dat bevestigde hij vandaag weer tegenover The Independent.

"Ik weet zeker dat iemand de rol zal overnemen, het is zo'n goede rol. Weet je, het is zoals Bond of als Batman, een van die rollen. Andere mensen zullen hem vast ook spelen," aldus Jackman. Hij geeft daarmee geen officiële bevestiging, maar laat wel weten dat het wat hem betreft vrij waarschijnlijk is dat iemand de rol straks overneemt.

Dat past ook binnen de lijn die Fox jaren geleden al ingezet heeft met de franchise. Met X-Men: First Class werden jongere versies van mutanten als Magneto, Professor X en Mystique gecast en in het recente X-Men: Apocalypse kregen ook Cyclops, Storm en zelfs Jean Grey een verjongingskuur.

Tegelijk is het de vraag of Fox het wel snel aandurft om zo'n iconisch personage te vervangen. Het is een mogelijkheid voor de studio om zich gewoon te gaan focussen op Dafne Keens Laura, a.k.a. X-23, de gekloonde dochter van Wolverine. Tegelijk kan er ook gewoon een nieuwe acteur komen die de rol overneemt.

Wat denken jullie, wordt Jackman inderdaad uiteindelijk vervangen?

NieuwsFilm

meest populair