Events & Festivals

Bekijk de nieuwe trailer van Marvels 'Thor: Ragnarok'

Wederom mooie nieuwe beelden van de superheld.

door Jim Pedd om 09:04 in Events & Festivals
Mocht je gehoopt hebben op die recente trailer voor Marvels Avengers: Infinity War, moeten we je teleurstellen. Die werd wel vertoond tijdens de San Diego Comic-Con, maar nog altijd niet vrijgegeven voor het bredere publiek. Een internetrelease van de beelden volgt vanzelf, en zal vermoedelijk geen maanden meer op zich laten wachten. Wel is de nieuwe trailer voor Thor: Ragnarok vrijgegeven, het eerstvolgende nieuwe Marvel-avontuur.

Wederom zien we beelden van Thor (Chris Hemsworth), die het op moet nemen tegen zijn vriend Hulk (Mark Ruffalo) en niemand minder dan de door de dood geobsedeerde Hela (Cate Blanchett). Naar het schijnt wordt deze dame, die we in Taika Waititi's film voor het eerst zien in het MCU, de muze van superschurk Thanos (Josh Brolin) in Infinity War. Maar dat is speculatie, onderstaande trailer niet.


Thor: Ragnarok draait om het verval van Asgard. De thuiswereld van Thor wordt aangevallen door de kwaadaardige Hela en Thor verbannen naar een andere planeet waar hij gedwongen als gladiator moet vechten met Hulk. Maar vermoedelijk voordat die verbanning plaatsvindt, gaat Thor samen met niemand minder dan Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) op zoek naar zijn vader, Odin (Anthony Hopkins), die door Loki (Tom Hiddleston) naar de Aarde verbannen is.

Vanaf 2 november 2017 draait de nieuwe Marvel-film in de bioscoop.

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MikeyMo

Avatar

Ze hebben het gewoon voor elkaar gekregen om een Thor film zowaar leuk te lijken :D

Ereptile

Avatar

Toffe trailer! :D Ik begin wel weer iets meer vertrouwen in de film te krijgen. De scene met Hela en de Valkyries wordt volgens mij wel echt prachtig! Hulk lijkt ook een stuk intelligenter in de trailer Smiley face (ja spoilers, voor degene die de trailer niet willen kijken)

GreenHornet

Avatar

heeft iets weg van the Guardians

Ed Crane

Avatar

"The goddess of death", is zij dan dus dat chicky waar Thanos helemaal hoteldebotel verliefd op wordt? Dat de reden dat 'ie de mensheid wil vernietigen in Infinity War is om indruk op haar te maken in de hoop dat zij ook tot over haar oren/ gewei verliefd op hem wordt? Die geruchten waren er een poos geleden toch?

MARB-LES

Avatar

Gave trailer, ik kijk er erg naar uit

benjamin

Avatar

Dark World was niet direct een topper, maar deze ziet er best wel tof uit.

Decepticon

Avatar

Ziet er echt dondersgaaf en goed uit! Geweldige humor en momenten tussen Thor en Hulk en fantastische actie, prachtige cinematografie.
Kwa stijl lijkt het idd veel op Guardians of the Galaxy en dat is een goed iets.

Prince John

Avatar

Lijkt inderdaad donders veel op GotG, maar ziet er wel vermakelijk uit, al wordt ik wel een beetje Loki moe. Maar verder ziet het er netjes uit!

Renegade

Avatar

Na het zien van deze trailer kan ik niet wachten om hem te zien. Fantastisch de scene met Thor en Hulk.

rainking

Avatar

2 november, tijd zat om Thor Disassembled een keer te lezen. Dat is dacht ik 't verhaal waar Ragnarok op gebaseerd zou moeten zijn. En als ik dan toch bezig ben, dan Planet Hulk ook maar weer eens erbij pakken, is alweer even geleden.

Oh, leuke trailer trouwens.

NieuwsFilm

meest populair