Bekijk de nieuwe trailer van Marvels 'Thor: Ragnarok'

Bekijk de nieuwe trailer van Marvels 'Thor: Ragnarok'

Wederom mooie nieuwe beelden van de superheld.

Mocht je gehoopt hebben op die recente trailer voor Marvels Avengers: Infinity War, moeten we je teleurstellen. Die werd wel vertoond tijdens de San Diego Comic-Con, maar nog altijd niet vrijgegeven voor het bredere publiek. Een internetrelease van de beelden volgt vanzelf, en zal vermoedelijk geen maanden meer op zich laten wachten. Wel is de nieuwe trailer voor Thor: Ragnarok vrijgegeven, het eerstvolgende nieuwe Marvel-avontuur.

Wederom zien we beelden van Thor (Chris Hemsworth), die het op moet nemen tegen zijn vriend Hulk (Mark Ruffalo) en niemand minder dan de door de dood geobsedeerde Hela (Cate Blanchett). Naar het schijnt wordt deze dame, die we in Taika Waititi's film voor het eerst zien in het MCU, de muze van superschurk Thanos (Josh Brolin) in Infinity War. Maar dat is speculatie, onderstaande trailer niet.


Thor: Ragnarok draait om het verval van Asgard. De thuiswereld van Thor wordt aangevallen door de kwaadaardige Hela en Thor verbannen naar een andere planeet waar hij gedwongen als gladiator moet vechten met Hulk. Maar vermoedelijk voordat die verbanning plaatsvindt, gaat Thor samen met niemand minder dan Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) op zoek naar zijn vader, Odin (Anthony Hopkins), die door Loki (Tom Hiddleston) naar de Aarde verbannen is.

Vanaf 2 november 2017 draait de nieuwe Marvel-film in de bioscoop.

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!

NieuwsFilm

meest populair