Rol Zack Snyder in DCEU drastisch verkleind

En ook David Ayer moet eraan geloven.

Na zijn plotselinge vertrek als regisseur van Justice League om met een tragische gebeurtenis in zijn gezin om te kunnen gaan, lijkt het erop dat Zack Snyders rol in het DCEU een stuk kleiner wordt. Hij en zijn vrouw Deborah Snyder, die als producent meewerkte aan de reeks, zullen alleen nog "van een afstandje" meewerken.

Dat vertellen bronnen aan de site Mashable. De franchise wordt opnieuw uitgewerkt, waarbij onder meer Joss Whedon een belangrijke rol lijkt te krijgen. Bronnen van Mashable vertellen zelfs dat David Ayers rol in Gotham City Sirens onzeker is na het kritisch floppen van Suicide Squad.

Het idee van Warner Bros en DC Comics is om een voorbeeld te nemen aan het succes van Wonder Woman en ook toekomstige films meer op die manier te maken. Dat zou kunnen inhouden dat andere mensen dan de Snyders een belangrijke rol krijgen achter de schermen. Tegelijk laat Warner in een reactie wel weten dat de Snyders een rol houden:

"De Snyders blijven een belangrijk onderdeel van de Warner Bros familie en zijn actief bezig met verschillende aankomende DC-films en blijven ook creatieve input geven voor Justice League. We zijn blij met onze samenwerking en kijken ernaar uit om die voort te zetten."

Het lijkt erop dat ze dan ook gewoon blijven produceren, maar ook dat de Snyder-era van superheldenfilms wel eens voorbij zou kunnen zijn.



NieuwsFilm

meest populair