Scott Lang's ex-vrouw ook in 'Ant-Man and the Wasp'

Scott Lang's ex-vrouw ook in 'Ant-Man and the Wasp'

Judy Greer zal terugkeren.

De komende jaren zullen er aardig wat Marvel-films verschijnen. Het twintigste deel in het MCU wordt Ant-Man and the Wasp, het vervolg op Ant-Man uit 2015. Vorige week zijn de camera's aangezet. Hoewel er over het plot weinig is weggegeven, weten we dankzij de San Diego Comic-Con welke karakters er in de film voor zullen komen - en wie hen zullen spelen. Deze week is er weer iemand toegevoegd. Een bekend gezicht dat ook in het eerste deel zat: Judy Greer als de ex-vrouw van Scott Lang. Laatstgenoemde wordt uiteraard weer gespeeld door Paul Rudd.

In de eerste film vocht de dief zij aan zij met Dr. Hank Pym (Michael Douglas) en diens dochter Hope (Evangeline Lilly) om een eind te maken aan de snode plannen van Darren Cross (Corey Stoll). Wat er dus in de sequel gebeurt is nog een geheim. We weten dat het verhaal zich na Captain America: Civil War afspeelt en Lang nog steeds voortvluchtig is, nadat hij Steve Rogers' team versterkte.

Overigens verschijnt Ant-Man and the Wasp een maand na Avengers: Infinity War, waar ook aardig wat veranderingen in voor zullen komen. Daarnaast heeft regisseur Peyton Reed laten weten dat de titel van de nieuwe film aangeeft dat we niet enkel Lang's verhaal zien continueren, maar ook die van Hope, die de mantel van Wasp op zich neemt.

Onder de nieuwe namen die eerder toegevoegd zijn vallen o.a. Michelle Pfeiffer als de vrouw van Pym, Laurence Fishburne als Dr. Bill Foster en Walton Goggins en Hannah John-Kamen als slechteriken. Laatstgenoemde speelt een vrouwelijke versie van Thunderbolts-lid Ghost. Michael Peña is opnieuw van de partij als Lang's komische handlanger Luis.

Wie niet kan wachten moet echt nog even geduld hebben. Ant-Man and the Wasp (die na titels als Thor: Ragnarok en Black Panther verschijnt) moet medio 2018 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair