Heeft Affleck getekend voor een 'Batman'-trilogie?

Heeft Affleck getekend voor een 'Batman'-trilogie?

Of toch niet.

Tekent Ben Affleck voor meerdere nieuwe DC-films? Volgens een Zuid-Afrikaanse site wel. Op Fortress of Solitude lezen we dat Affleck getekend heeft voor een complete trilogie rond Batman. Mocht dat kloppen, kunnen we in elk geval stoppen met speculeren rond een eventueel vertrek van Affleck als Batman.

De site Fortress of Solitude stelt dat Affleck tekent voor een complete trilogie van regisseur Matt Reeves. Dat terwijl de recente speculatie was dat juist het idee van nog een complete trilogie als Batman Affleck zenuwachtig zou maken: Hij zou dan de komende jaren nog druk zijn met DC-films. Volgens de site zou de trilogie van Reeves het verhaal Batman Beyond opbouwen, waarin Batman uiteindelijk een opvolger vindt.

Maar ondertussen hebben twee redelijk betrouwbare bronnen het gerucht ontkracht: Batman-News en Umberto Gonzalez denken allebei dat het niet klopt.


Ondanks dat het gerucht dus ontkracht lijkt te zijn, is het wel intrigerend. Het verhaal gaat al langer dat DC en Warner Bros van plan zijn een breder Batman-universum op te zetten en dat feit werd recent min of meer bevestigd. De studio zou het voorbeeld van de comics willen volgen en een soort Batman-familie willen introduceren. Dat zou wel passen binnen een Batman Beyond verhaallijn.

Vinden jullie dat Affleck in een trilogie zou moeten spelen, of toch niet?


NieuwsFilm

meest populair