Pleegvader voor Tom Holland in 'Chaos Walking' gevonden

Pleegvader voor Tom Holland in 'Chaos Walking' gevonden

Nieuwe rol voor 'Alien: Covenant'-acteur Demián Bichir.

Stapje voor stapje breidt de cast van boekverfilming Chaos Walking verder uit. Deze week is de voor een Oscar genomineerde acteur Demián Bichir binnengehaald door regisseur Doug Liman (Edge of Tomorrow). De Mexicaanse acteur zagen we voorheen in titels als Machete Kills, The Hateful Eight en een paar maanden geleden in Alien: Covenant.

In de hoofdrollen zien we Tom Holland en Daisy Ridley. Eerstgenoemde is Todd Hewitt, het hoofdkarakter in Patrick Ness' boek uit 2008 - die eigenlijk The Knife of Never Letting Go heet. In de dystopische wereld zijn alle vrouwen dood en bestaat er geen privacy. Iedereen kan elkaars gedachtes horen en zien, dat geldt ook voor andere wezens. Samen met zijn hond stuit Todd in het plaatselijke moeras op een plek waar het muisstil is. Een meisje lijkt er verantwoordelijk voor te zijn.

Volgens Deadline treedt Bichir op als een pleegvader van Hewitt. In het boek heeft de jongeman er twee. Een maand geleden vernamen we dat Mads Mikkelsen misschien de rol van slechterik op zich gaat nemen, de wrede burgemeester. Volgens Deadline staat hij op het punt zijn handtekening te zetten. Het is nog steeds niet bekend wanneer de opnames van Chaos Walking starten, die 1 maart 2019 in de bioscoop moet verschijnen. Het scenario is door een rits aan schrijvers in elkaar gezet, waaronder Charlie Kaufman, John Lee Hancock en Lindsey Beers.

De laatste film waaraan Demián Bichir werkte was horrorfilm The Nun, een spin-off van de Conjuring-reeks. Corin Hardy's nieuwste komt 13 juli 2018 uit.



NieuwsFilm

meest populair