Gerucht: Daniel Craig keert nog tweemaal terug als James Bond

Gerucht: Daniel Craig keert nog tweemaal terug als James Bond

Terwijl hij het eerder gehad had met de rol.

Acteur Daniel Craig was er na Spectre zeker klaar mee. Hij zou liever nooit meer in de huid van geheim agent James Bond kruipen. Maar nu hij getekend heeft voor Bond 25 en in november 2019 weer te zien zal zijn, schijnt Craig weer helemaal open te staan voor nieuwe films. Volgens bronnen van het Britse tabloid The Sun heeft hij voor nog twee nieuwe films getekend, waar Bond 25 de eerste van is.

Tijdens gesprekken zou producent Barbara Broccoli de acteur hiervan overtuigd hebben. "Er zijn genoeg gesprekken geweest over wie de volgende Bond moet worden, maar Barbara heeft Daniel ervan overtuigd nog twee keer terug te keren. Hij is geliefd door het wereldwijde publiek en heeft gezorgd voor een opleving aan de box office. Dus de bazen wisten dat ze hem nog niet konden verliezen."

De eerste van de twee Bond-films zou de titel Shatterhand krijgen, en draaien om de strijd tussen Bond en een blinde superschurk. Dat gerucht is ondertussen ontkend op sociale media, maar zou natuurlijk altijd nog kunnen kloppen. Voorlopig is er immers nog maar weinig concreets bekend rond het project, zo keert Craig nog niet eens officieel terug voor Bond 25 en zijn er nog drie kandidaten voor de regie Frontrunner is Yann Demange, maatr andere kandidaten zijn Denis Villeneuve en David Mackenzie.

Overigens zegt The Sun ook al iets te weten over Bond 26. Dat zou een remake worden van On Her Majesty's Secret Service, waarin Bond korte tijd getrouwd is.

Vinden jullie dat Craig nog tweemaal terug moet keren? Of is het tijd voor een nieuwe James Bond?



NieuwsFilm

meest populair