Algemeen

Marc Webb onthult plannen 'Amazing Spider-Man 3'

De film die er niet mocht komen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:37 in Algemeen
We weten dat Sony grote plannen had met Andrew Garfields Amazing Spider-Man. Hoe de derde film rond zijn versie van Peter Parker er uit had moeten zien was nog niet helemaal duidelijk, behalve dat deze ook als opzet voor een breder filmuniversum zou dienen. Regisseur Marc Webb vertelt hier nu over.

"Ja, we hebben het over de Sinister Six," vertelde regisseur Webb. "Ze waren van plan een Sinister Six-film te maken, voordat wij de derde zouden maken. Maar ik wilde... Chris Cooper zou terugkeren en de Goblin spelen. We zouden zijn hoofd invriezen en daarna zou hij weer tot leven gebracht worden. En dan was er dat personage dat The Gentleman heet. We hadden daar wat gedachten over, maar ik denk dat we wellicht te ver vooruit aan het denken waren toen we die dingen op begonnen te bouwen. Maar het was leuk om te doen en ik kijk met veel plezier terug op die dagen."

Afgezien van twee extra films rond The Amazing Spider-Man, had Sony het plan om een Sinister Six film te maken, rond de schurken die we leerden kennen in The Amazing Spider-Man 2. Daarbij was Cooper dus uiteindelijk de Green Goblin: "Hij zou de grote schurk zijn, en leiding geven aan de Sinister Six. En we hadden zelfs gesprekken gevoerd over Vulture."

Zover mocht het niet komen, al kregen fans de Vulture wel te zien in Spider-Man: Homecoming. Nu werkt Sony aan een eigen Spidey-universum dat om andere personages draait. Zo is er een Venom-film in de maak, waarin Tom Hardy de titelrol speelt. Ook denkt men na over een Black Cat and Silver Sable-film.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

gelukkig dat deze troep niet is gekomen

Blackwolf

Avatar

ik vond amazing spider man 1 wel tof, sowieso betere spiderman dan tobey

Decepticon

Avatar

Ik vond het wel ja jammer dat de Garfield versie is gestopt, hij wad een goede Peter Parker eenmaal Spider-Man, beide films hebben ook genoeg geld opgebracht om een derde film te maken. Homecoming heeft die opbrengst nog niet gehaald.

Maar wat we nu hebben gekregen van Sony en Marvel is veel beter en doet mij verlangen naar meer.

Decepticon

Avatar

Ik vond het wel ja jammer dat de Garfield versie is gestopt, hij wad een goede Peter Parker eenmaal Spider-Man, beide films hebben ook genoeg geld opgebracht om een derde film te maken. Homecoming heeft die opbrengst nog niet gehaald.

Maar wat we nu hebben gekregen van Sony en Marvel is veel beter en doet mij verlangen naar meer.

Solid

Avatar

Gelukkig is the amazing shit gestopt... Komt in de verste verte niet in de beurt van Sam raimi zijn films... Homecoming was ook wel tof.

horizon

Avatar

Pas bij herkijk vond ik The Amazing Spider-man goed worden. De chemie tussen Garfield en Stone zit echt wel goed in die film.

Het beginstuk van the Amazing Spider-man 2 is het beste wat in de hele franchise geweest is en hoort bij de bovenste top van het hele superhelden genre. Tempo, ritme, acteren, humor, actie, effecten en alles is gewoon perfect.
Daarna blijft het gewoon een erg goede film.

Ereptile

Avatar

The Vulture, zoals hij in Homecoming verscheen, is wel echter 1 van mijn favoriete comicbook villains geworden! Doc Ock van Alfred Molina blijft mijn nummer 1, maar The Vulture is toch echt 1 van de betere villans van Spider-Man EN van het MCU. En dat terwijl ik het personage eerst echt dom vond... Een oude kale man in een vogeltjes kostuum.

Ben nu wel benieuwd hoe ze The Scorpion gaan neerzetten...

Sunspot

Avatar

Amazing Spiderman was echt crap, kinderfilm, te romantisch, teveel CGI, lijpe Goblin en vooral die Rhino, haha.

benjamin

Avatar

And nothing of value was lost...

Nature

Avatar

Het zijn wel 2 enorme flops. Logisch dat er geen derde kwam.

horizon

Avatar

Lol @ internet sarcasm.
Haha

Joslyn

Avatar

Jammer dat Webb ASM3 niet heeft kunnen maken. Cooper als Green Goblin had ik graag gezien. Ik ben toch meer fan van de ASM films dan van Raimis Spider-Man films. Green Goblin in 1 zag er niet uit, deel 3 is een gewoon niet goed en ik vind de organische webshooters niks.

Speedster

Avatar

Ik vond de eerste Amazing Spider-Man film goed. De tweede was idd wel een pak minder. Had ook graag nog een derde gezien, gewoon om te weten welke richting ze zouden opgaan. Maar als ik het zo lees was het inderdaad too much wat ze wilden doen. Ach ja, we zullen het (jammer genoeg?) nooit weten.

Master Of Films

Avatar

Decepticon "Homecoming heeft die opbrengst nog niet gehaald."
Wel domestic, maar wereldwijd nog niet.

benjamin "And nothing of value was lost..."
Ja Benji, wij zijn gelukkig dat ons bespaard gebleven.

Goku32

Avatar

Gelukkig maar dat dit niet is door gegaan. Ze moeten eens verder kijken dan alleen bij de green goblin blijven hangen want die hebben we wel gehad als villian. Er zijn zoveel vette villians die ze kunnen doen. Want als je de sinister six film wil doen moet je het wel goed doen. Inplaats van deze prut ideeën

RalNov87

Avatar

Had toch wel een keer liever een Spider-Man vs Rino gezien of dat Peter Parker zelf muteerd naar een spin , hopelijk verfilmen ze die ook eens. Homecoming viel vies tegen in ieder geval.

nieuwslaatste nieuws

meest populair