Marc Webb onthult plannen 'Amazing Spider-Man 3'

Marc Webb onthult plannen 'Amazing Spider-Man 3'

De film die er niet mocht komen.

We weten dat Sony grote plannen had met Andrew Garfields Amazing Spider-Man. Hoe de derde film rond zijn versie van Peter Parker er uit had moeten zien was nog niet helemaal duidelijk, behalve dat deze ook als opzet voor een breder filmuniversum zou dienen. Regisseur Marc Webb vertelt hier nu over.

"Ja, we hebben het over de Sinister Six," vertelde regisseur Webb. "Ze waren van plan een Sinister Six-film te maken, voordat wij de derde zouden maken. Maar ik wilde... Chris Cooper zou terugkeren en de Goblin spelen. We zouden zijn hoofd invriezen en daarna zou hij weer tot leven gebracht worden. En dan was er dat personage dat The Gentleman heet. We hadden daar wat gedachten over, maar ik denk dat we wellicht te ver vooruit aan het denken waren toen we die dingen op begonnen te bouwen. Maar het was leuk om te doen en ik kijk met veel plezier terug op die dagen."

Afgezien van twee extra films rond The Amazing Spider-Man, had Sony het plan om een Sinister Six film te maken, rond de schurken die we leerden kennen in The Amazing Spider-Man 2. Daarbij was Cooper dus uiteindelijk de Green Goblin: "Hij zou de grote schurk zijn, en leiding geven aan de Sinister Six. En we hadden zelfs gesprekken gevoerd over Vulture."

Zover mocht het niet komen, al kregen fans de Vulture wel te zien in Spider-Man: Homecoming. Nu werkt Sony aan een eigen Spidey-universum dat om andere personages draait. Zo is er een Venom-film in de maak, waarin Tom Hardy de titelrol speelt. Ook denkt men na over een Black Cat and Silver Sable-film.



NieuwsFilm

meest populair