Algemeen

TV-tips week 32: Indiana Jones 4, X-Men & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 17:29 in Algemeen
Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)
Zaterdag 12 augustus om 20:00 op SBS6

Regie: Steven Spielberg | Cast: Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Shia LaBeouf

1957. De Koude Oorlog is op zijn hoogtepunt. Nadat hij op een afgelegen vliegveld ternauwernood ontsnapt aan een groep snode Sovjet agenten, ontmoet de avontuurlijke archeoloog Indiana Jones (Harrison Ford) de jonge, opstandige Mutt, die zijn hulp nodig heeft bij een persoonlijke missie. In ruil daarvoor maakt Indy grote kans op het vinden van de Crystal Skull van Akator, een legendarisch en fascinerend voorwerp omringd door bijgeloof en gevaar. Indy en Mutt reizen naar de uithoeken van Peru - een land vol geheimen - maar merken al snel dat zij niet de enigen zijn die de Crystal Skull zoeken. Ze worden op de hielen gezeten door de Sovjets, onder leiding van de gevaarlijk mooie Irina Spalko (Cate Blanchett).

Lees de recensie van Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Rush Hour 3 (2007)
Zondag 13 augustus om 21:45 op SBS9

Regie: Brett Ratner | Cast: Chris Tucker, Jackie Chan, Max von Sydow, Hiroyuki Sanada

In het kloppend hart van Parijs ligt een dodelijk geheim verborgen. In Los Angeles heeft de Chinese ambassadeur Han de identiteit van Shy Shen ontdekt, de leider van de meest gevreesde en invloedrijkste criminele organisatie in de wereld: de Triads. Wanneer Han op het punt staat deze identiteit aan het Internationale Hof bekend te maken wordt hij neergeschoten. De Triads gaan tot het uiterste om hun geheimen te bewaren. Wie kan hen tegenhouden? Gelukkig zijn ze terug van weggeweest: Agent Carter en Commissaris Lee. In Rush Hour 3 reist het beroemde duo af naar Parijs om een wereldwijde criminele samenzwering te stoppen en het leven van een oude vriendin Soo Yung, de nu volwassen dochter van Ambassadeur Han, te redden.
Bekijk de trailer van Rush Hour 3.

X-Men (2000)
Maandag 14 augustus om 20:30 op Veronica

Regie: Bryan Singer | Cast: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Famke Janssen

Over de gehele planeet worden kinderen geboren met een genetische afwijking die ze bijzondere krachten geeft. Deze mutanten kunnen terecht bij Professor Xavier, hij heeft een school gesticht om deze verschoppelingen in te kunnen zetten als zogenaamde X-Men. Ze strijden onder andere tegen Magneto, ook een mutant, die de mensheid wil vernietigen. Bekijk de trailer van X-Men.

The imposible (2012)
Dinsdag 15 augustus om 20:30 op RTL8

Regie: Juan Antonio Bayona | Cast: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland, Samuel Joslin

Maria, Henry (Naomi Watts & Ewan McGregor) en hun drie zoons gaan in de winter op vakantie en zoeken het mooie weer op in Thailand. Maar op de morgen van 26 december, wanneer de familie rustig bij het zwembad zit, zien ze een grote zwarte vloedgolf hun kant op komen. Ze worden getroffen door een tsunami. Maria komt na een hevige klap weer boven water, maar weet zeker dat haar familie het niet gered heeft. Dan ziet ze haar oudste zoon Lucas verderop in het water...

Lees de recensie van The imposible geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van The imposible.

The Sum of All Fears (2002)
Woensdag 16 augustus om 20:30 op RTL8

Regie: Phil Alden Robinson | Cast: Ian Mongrain, Russell Bobbitt, James Cromwell, Ken Jenkins

De hoofdstad van Tsjetsjenië wordt getroffen door een zware bom, en Amerika geeft de Russen de schuld van de aanval. CIA-agent Jack Ryan ontdekt echter dat er andere spelers betrokken zijn. Bekijk de trailer van The Sum of All Fears.

Back to the Future Part III (1990)
Donderdag 17 augustus om 20:30 op NET5

Regie: Robert Zemeckis | Cast: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen, Thomas F. Wilson

In 1955 ontdekt Fox dat zijn goede vriend en uitvinder Lloyd vastzit in het Wilde Westen van 1885. Fox besluit met de tot tijdmachine omgebouwde DeLorean sportauto de uitvinder te redden. Bekijk de trailer van Back to the Future Part III.

Jurassic Park III (2001)
Vrijdag 18 augustus om 20:30 op SBS6

Regie: Joe Johnston | Cast: Sam Neill, William H. Macy, Téa Leoni, Alessandro Nivola

Dr. Alan Grant wil graag zijn dinosaurus-onderzoek voortzetten. Hij wordt door de rijke avonturier Paul Kirby en zijn vrouw Amanda uitgenodigd om als gastheer op te treden bij een tour over Isla Sorna. Hun vliegtuig stort echter neer, met als gevolg dat Grant weer tegenover de dinosaurussen komt te staan. Bekijk de trailer van Jurassic Park III.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Waarom kijken mensen eigenlijk nog films via tv zenders. tegenwoordig. Want iedereen heeft wel Nedflix of andere profiders waar ze film op kijken zonder die klote reclame steeds. En het zijn ook steeds de zelfde films die ze uitzenden op tv.

Master Of Films

Avatar

Ik zou het niet weten waarom mensen films kijken via de ouderwetse TV zenders. Ach ja moeten die mensen maar zelf weten. Ik gebruik naast mijn verstand ook andere middelen om films te kijken. :)

Frietgezicht

Avatar

^ Mensen die in de gevangenis zitten bijv. Dan moet je het nog hebben van films op de tv. Of oude mensen die nog steeds niet weten hoe het werkt en met oud bedoel ik niet 90+ want er zijn 50ers die het lastig vinden.

Voor de rest is een film kijken op tv met reclames enz natuurlijk zwaar kut.

Sunspot

Avatar

Tja, wat het meest zuigt aan films op tv, bij commerciele zenders zijn die belachelijke reclames, ben al tijden gestopt daarmee, zo hinderlijk en het is ook niet meer echt nodig.

Maar met bezoek of op bezoek is het eigenlijk wel leuk juist, gewoon ouderwets op tv en met reclames, best gezellig juist :).

BlackPowerWolf

Avatar

Soms staat een film niet op Netflix?

Master Of Films

Avatar

Alsof Netflix de enige streamingdienst is :P
Ziggo, Pathé thuis, Videoland, MovieMax, Film1, iTunes, Google Play, Microsoft/Xbox store, MUBI, Amazon Prime...enz. Over een paar jaar komt eigenwijze Disney die ook per se een streamingdienst wilt lanceren, alsof de consument niet genoeg keuze heeft. :P

rainking

Avatar

Ik ken er één die voornamelijk films van een bepaalde zender opneemt "omdat die films uitzendt zonder zwarte balken boven en onder de film." Ik krijg 't maar niet aan z'n verstand dat je dan een stuk fim aan de zijkant mist. Naja, er zijn blijkbaar redenen genoeg voor.

flep

Avatar

Ik heb sinds een half jaar Netflix, maar ga dit weer opzeggen. Ik vind het aanbod erg beperkt. Ik ben het eens dat er op de tv veel reclame is. Opzich zijn de tussen reclames geen probleem bij opneem functie, echter zoals bij sbs de reclames in beeld tijdens de film zijn echt slecht. Heb nu sinds 1,5 jaar vue cinema pas, en zie hierdoor alle 'grotere' films in de bioscoop. Een erg goede oplossing gezien prijs / kwaliteit verhouding. Ik mis alleen nog een goede (betaalbare) optie voor de 'kleinere' films welke niet in de bios draaien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair