Samuel L. Jackson niet in 'Infinity War', 'Avengers 4' en 'Black Panther'

Samuel L. Jackson niet in 'Infinity War', 'Avengers 4' en 'Black Panther'

En hij heeft nog niet getekend voor Captain Marvel.

Samuel L. Jackson was de acteur die de eerste link maakte naar het Marvel Cinematic Universe. In de aftercredit-scène van Iron Man bezocht zijn personage Nick Fury namelijk Tony Stark (Robert Downey Jr.) en vertelde hem over de Avengers. Jackson was daarna in vele films te zien, maar blijft voorlopig afwezig.

Jacksons Nick Fury was te zien in Iron Man 2, Thor, de eerste twee Captain America-films en de twee eerste Avengers-films. Recent werd duidelijk dat hij in ieder geval ook te zien zal zijn in Captain Marvel (2019). Hij heeft echter nog niet getekend voor de film. "Ik heb nog geen contract getekend en nog geen script gezien. Ik heb Brie Larson gesproken en zij zei niets. Ze is het enige peronage waarvan ik weet dat die in de film zit," aldus Jackson tegenover Yahoo!

Ook zei hij dat hij niet in Black Panther en de aankomende Avengers-films zit: "Ik zat niet Civil War, ik zit niet in Avengers 3 en 4. Deze worden nu opgenomen en ze hebben me nog niet opgeroepen. Ze lieten me ook niet naar de 'Black Panther-ville' gaan. Dus het voelt een beetje zo van 'hoe kun je een zwarte Marvel-film maken zonder dat Nick Fury erin zit?!'"

Op zich zou de afwezigheid van de S.H.I.E.L.D.-kopman redelijk raar zijn, aangezien hij een belangrijk gezicht is achter de formatie van de Avengers. Of Fury ook daadwerkelijk alleen zijn opwachting maakt in Captain Marvel zal komende twee jaar duidelijk worden.

NieuwsFilm

meest populair