Ongeluk Tom Cruise zet productie 'Mission: Impossible 6' naar verluidt stil

Ongeluk Tom Cruise zet camera's maanden uit.

Afgelopen weekend verliep een stunt van Tom Cruise niet helemaal als gepland. Voor zijn nieuwste film Mission: Impossible 6 sprong de waaghals tegen de rand van een gebouw aan. En dit blijkt niet zonder gevolgen; de productie van de film is stilgelegd.

The Sun UK meldt namelijk dat de verwondingen van Cruise ernstiger zijn dan verwacht. "De blessure is ernstiger dan verwacht. Tom heeft behoorlijk wat opgelopen en moet maanden herstellen. Hij is de grote ster uit de film en alles draait om hem. De filmbazen hebben geen andere keuze dan de opnames uit te stellen," aldus de bron. De 55-jarige Cruise zou twee gebroken botten in zijn enkel hebben.

De zesde Mission: Impossible, opnieuw geregisseerd door Christopher McQuarrie, moet op 26 juli 2018 officieel in première gaan. Het is nog onduidelijk of de vertraging gevolgen heeft voor de verschijning.

Recent overleden twee stuntmensen tijdens opnames. In juli overleed een stuntman tijdens de opnames van de AMC-serie The Walking Dead en nog deze week overleed een stuntvrouw tijdens een stunt voor Deadpool 2. Even geleden raakte acteur gewond tijdens de opnames voor Maze Runner: The Death Cure. Die film werd uiteindelijk een jaar uitgesteld.



NieuwsFilm

meest populair