Hellboy krijgt nieuwe geliefde in reboot

Sasha Lane is gecast in 'Hellboy: Rise of the Blood Queen'.

Het regent Hellboy: Rise of the Blood Queen-nieuws deze week! Gisteren werden er heel wat details over de film bekend, vandaag weten we wie de nieuwe liefde van Hellboy wordt in de reboot van Neil Marshall, die het stokje overneemt van Guillermo del Toro, die in 2004 en 2008 respectievelijk Hellboy en Hellboy II: The Golden Army maakte.

Sasha Lane is gecast als Alice Monaghan, tegenover David Harbour als Hellboy. Sasha Lane brak het afgelopen jaar door met haar debuut in het geweldige American Honey van Andrea Arnold. Naast dit koppel zijn onder andere ook Ian McShane (als de adoptievader van Hellboy) en Milla Jovovich (als de Blood Queen) al gecast.

Alice Monaghan kwam voor het eerst in de strips voor als baby (de strip waar de Hellboy-films op gebaseerd zijn), waarin zij gekidnapt wordt door feeën en gered door niemand minder dan Hellboy. Later komt zij terug in het verhaal als volwassen vrouw, en worden de twee weer herenigd door het lot, en dankzij haar connectie met de feeënwereld. Dan reist het paar samen op en bloeit er iets moois op tussen de twee. Alice Monaghan is dus een ander personage dan de vurige Liz Sherman, Hellboy's geliefde in de eerste twee films, gespeeld door Selma Blair.



NieuwsFilm

meest populair