Bioscoopfilms week 33: The Hitman's Bodyguard, Hampstead & meer

Bioscoopfilms week 33: The Hitman's Bodyguard, Hampstead & meer

Welke films draaien vanaf deze week allemaal in de bioscoop?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

The Hitman's Bodyguard (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Hughes | Cast: Salma Hayek, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman

De beste bodyguard van de wereld krijgt een nieuwe klant: het is een huurmoordenaar die moet getuigen bij het Internationale Hof van Justitie. Ze moeten hun onderlinge verschillen aan de kant zetten en samen een belangrijke missie ondernemen.

Lees de recensie van The Hitman's Bodyguard geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van The Hitman's Bodyguard.

Elvis & Nixon (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Liza Johnson | Cast: Michael Shannon, Kevin Spacey, Alex Pettyfer, Johnny Knoxville

Op 21 december 1970 verkeren Elvis Presley en Richard Nixon op het hoogtepunt van hun carrière en ontmoeten ze elkaar in het Oval Office van het Witte Huis. De beroemde muzikant had namelijk een verzoek: hij wilde graag een undercover agent worden om zo zijn steentje bij te dragen in de oorlog tegen drugs en hippies, waar hij minachting voor bezat. Hoewel Nixon de ontmoeting behoorlijk ongemakkelijk vond verlopen, dacht hij wel oprecht dat Presley een positieve boodschap kon overbrengen onder het jonge volk.

Lees de recensie van Elvis & Nixon geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van Elvis & Nixon.

Body (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Berk, Robert Olsen | Cast: Helen Rogers, Alexandra Turshen, Lauren Molina, Larry Fessenden

Drie vriendinnen besluiten om hun saaie kerstavond wat spannender te maken door in te breken in een leeg huis. Hun illegale praktijken komen tot een abrupt einde wanneer de terreinopzichter bij het huis arriveert. Zijn aanvaring met één van de vrouwen loopt helemaal verkeerd af en wat volgt is een Hitchcockiaanse nachtmerrie vol spanning, verdenkingen, bedrog en moord. Bekijk de trailer van Body.

Through the Wall (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rama Burshtein | Cast: Dafi Alferon, Noa Koler, Oded Leopold, Ronny Merhavi

De gelovige Michal gaat trouwen. Terwijl ze hapjes maakt voor de bruiloft, haakt de bruidegom af. Ze vindt niet terug te kunnen naar het gewone leven en gaat op haar unieke manier op zoek naar een partner. Bekijk de trailer van Through the Wall.

Hampstead (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel Hopkins | Cast: Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton, Simon Callow

Een man woont in een park in Londen in een zelfgebouwd huisje. Hij ontmoet op een dag een Amerikaanse weduwe, en ze worden verliefd. Ze trekt bij hem in, maar leuk blijft het niet lang, want al snel willen mensen het huisje ten gronde richten.

Lees de recensie van Hampstead geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Hampstead.

Everything, Everything (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stella Meghie | Cast: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Ana de la Reguera

Een tiener die altijd een beschermd leven heeft geleid, omdat ze overal allergisch voor is, wordt verliefd op haar buurjongen.

Lees de recensie van Everything, Everything geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Everything, Everything.

The Happy Film (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hillman Curtis, Ben Nabors | Cast: Jonathan Haidt, Sheenah Hankin, Ben Nabors, Stefan Sagmeister

De Oostenrijkse ontwerper Stefan Sagmeister doet het goed. Hij woont in New York en heeft succes in zijn werk, ontwerpt bijvoorbeeld albumcovers voor de Rolling Stones, Jay-Z en de Talking Heads. Maar hij vermoedt dat er meer is in het leven dan dat en gaat dus aan de slag met zijn grootste project tot nu toe: zijn eigen leven herontwerpen. Bekijk de trailer van The Happy Film.

NieuwsFilm

meest populair