'Fantastic Four'-reboot was "bittere teleurstelling"

'Fantastic Four'-reboot was "bittere teleurstelling"

De acteur achter The Thing doet boekje open.

Een meer dan $100 miljoen kostende supereldenfilm die nog geen $200 miljoen oplevert aan de wereldwijde bioscoopkassa's komt maar zelden voor. Het overkwam de gekraakte reboot Fantastic Four van regisseur Josh Trank. Acteur Jamie Bell doet een boekje open over de flop.

Bell speelde in de film het personage Ben Grimm, de wat knorrige vriend van Reed Richards a.k.a. Mister Fantastic (Miles Teller). Na hun bezoekje aan de buitenaardse wereld verandert Grimm in versteende en krachtige held The Thing.

"Er waren meerdere dingen aan die film waar ik niets van afwist. Ik ben ook maar een acteur die zijn ding doet op de set," aldus Bell tegenover de Los Angeles Times. "Met zo'n film start iedereen met de beste bedoelingen. Een productie start met het idee iets unieks te maken, iets origineels. Ik denk dat de film echt die kant uit wilde gaan. Ik weet niet wat er gebeurde tussen de lancering van de tocht en de aankomst. Ik denk dat we allemaal bitter teleurgesteld waren met die film. Maar dat is hoe het soms gaat."

Nadat regisseur Trank nog voor de afronding werd ontslagen nam Simon Kinberg, de franchise-producent die met het volgend jaar te verschijnen X-Men: Dark Phoenix zijn regiedebuut maakt, het stokje over. Hij kon een afgaan niet voorkomen.

Overigens zou Fox nog niet klaar zijn met de franchise. Er zou films in ontwikkeling zijn rond Franklin en Valeria Richards en het personage Doctor Doom.



NieuwsFilm

meest populair