Algemeen

'Fantastic Four'-reboot was "bittere teleurstelling"

De acteur achter The Thing doet boekje open.

door Bram de Groot om 13:51 in Algemeen
Een meer dan $100 miljoen kostende supereldenfilm die nog geen $200 miljoen oplevert aan de wereldwijde bioscoopkassa's komt maar zelden voor. Het overkwam de gekraakte reboot Fantastic Four van regisseur Josh Trank. Acteur Jamie Bell doet een boekje open over de flop.

Bell speelde in de film het personage Ben Grimm, de wat knorrige vriend van Reed Richards a.k.a. Mister Fantastic (Miles Teller). Na hun bezoekje aan de buitenaardse wereld verandert Grimm in versteende en krachtige held The Thing.

"Er waren meerdere dingen aan die film waar ik niets van afwist. Ik ben ook maar een acteur die zijn ding doet op de set," aldus Bell tegenover de Los Angeles Times. "Met zo'n film start iedereen met de beste bedoelingen. Een productie start met het idee iets unieks te maken, iets origineels. Ik denk dat de film echt die kant uit wilde gaan. Ik weet niet wat er gebeurde tussen de lancering van de tocht en de aankomst. Ik denk dat we allemaal bitter teleurgesteld waren met die film. Maar dat is hoe het soms gaat."

Nadat regisseur Trank nog voor de afronding werd ontslagen nam Simon Kinberg, de franchise-producent die met het volgend jaar te verschijnen X-Men: Dark Phoenix zijn regiedebuut maakt, het stokje over. Hij kon een afgaan niet voorkomen.

Overigens zou Fox nog niet klaar zijn met de franchise. Er zou films in ontwikkeling zijn rond Franklin en Valeria Richards en het personage Doctor Doom.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Was ook ongelofelijk slecht, zo saai ook, leek alsof de film zich de hele tijd in dat complex afspeelde. Alles was slecht, dialogen, verhaal, visueel, gewoon alles eigenlijk.

Echt slecht, schande eigenlijk. Was blij toen de film over was haha.

Goku32

Avatar

Nee als je voor de derde x Docter doom verkloot is het niet meer dan normaal dat de film gaat floppen. Snap echt niet waarom ze Doom niet op een goeie manier doen tegenwoordig moeten ze daarzo geen moeite mee hebben. En deze film was zo slecht dat ze beter niet meer aan de fantastic four moeten komen. Als je het niet kan blijf er dan vanaf

Sunspot

Avatar

Snapte Doom ook niet, was echt niks. Vond die Doom van de voorgaande films dan stukken beter, was niet eens zo slecht.

Maar bij Doom MOET je juist niks veranderen inderdaad, juist bij Doom, gewoon overnemen uit de comics, weet je hoe cool hij al is gewoon zo uit de comics en dan ook gelijk zo een soort stem gebruiken met accent.

Kakascii

Avatar

Je doet dr doom net als met iron en dan gewoon voice over met simon temple en voila probleem opgelost !!!

bad ass english mofo en geef hem goede tekst die hij mag uitspreken en voila je bent klaar

ego van hier tot aan de maan en dan heb je een goede dr doom maar nee ze moeten het verpesten

SuPa

Avatar

Dit was echt een eerst klas bout film.

NieuwsFilm

meest populair