Leto's Joker en Robbie's Harley Quinn toch ook eigen film

Leto's Joker en Robbie's Harley Quinn toch ook eigen film

En de regisseurs zijn gevonden.

Er komt toch nog een Joker & Harley Quinn-film, als sequel op Suicide Squad, met Jared Leto als The Joker en Margot Robbie als Harley Quinn.

Glenn Ficarra en John Requa zijn in de laatste onderhandelingen om de regie op zich te nemen. Zij maakten eerder onder andere de romcoms Crazy, Stupid, Love en I Love You Phillip Morris samen.

Volgens bronnen van The Hollywood Reporter wordt de film intern al omschreven als een 'crimineel liefdesverhaal' met de twee moordende maniakken uit de Batman-wereld. Een andere insider noemde het een "krankzinnig en geflipt liefdesverhaal. When Harry Met Sally op benzedrine.''

Deze Joker & Harley Quinn film speelt zich dus wel af in de de DC Extended Universe-filmreeks, terwijl net ook bekend is gemaakt dat The Joker een eigen film krijgt over zijn oorsprong, die door niemand minder dan Martin Scorsese geproduceerd wordt en zich niet in dezelfde filmwereld zal afspelen. Daarin zal Jared Leto ook niet te zien zijn. Volgens weer een andere bron van The Hollywood Reporter is de Joker & Harley Quinn-film al verder in productie dan de alleenstaande Joker-film.

Als we de eerdere geruchten rondom David Ayer was hij hier dus al aan het werk, wat waarschijnlijk betekent dat hij nog wel aan het script meewerkt en mogelijk produceert, maar evident dus niet deze film zal regisseren.

Deze Joker & Harley Quinn-film moet volgen op het vervolg op Suicide Squad, dat er eerst nog aankomt.



NieuwsFilm

meest populair