Ontwikkeling 'Suicide Squad 2' versneld

Ontwikkeling 'Suicide Squad 2' versneld

Warner wil de film volgend jaar opnemen.

Warner Bros. kijkt momenteel uitgebreid naar de toekomst van het DCEU. Nu blijkt dat de studio Suicide Squad 2 op het fast track geplaatst heeft, waarmee de ontwikkeling van de film in een stroomversnelling raakt. De studio blaakt dus van vertrouwen als het op dit project aankomt.

Naar het schijnt wil Warner de film het liefst al in 2018 opnemen. Het script wordt momenteel nog geschreven, maar dat zal goed vorderen. Tegelijk is Mel Gibson nog altijd de topfavoriet voor de regie van de DC-film, al kijkt men ook naar andere regisseurs voor de film.

De follow-up op Suicide Squad (2016) heeft veel goed te maken, want de eerste film van David Ayer was niet echt een kritisch succes. Tegelijk lijkt de studio wel geluisterd te hebben naar alle kritiek en zou men er alles aan doen om de DC-films beter aan te laten sluiten bij wat het publiek ervan verwacht.

Mochten de opnames volgend jaar beginnen, kan de film vermoedelijk al in 2019 in première gaan. Dat zou dan een druk jaar worden voor DC-fans: in april 2019 gaat Shazam! in première en in december Wonder Woman 2. Ook schijnt het langverwachte The Batman dat jaar naar de bioscopen te komen.



NieuwsFilm

meest populair