Jared Leto blijft gewoon The Joker spelen

Jared Leto blijft gewoon The Joker spelen

De acteur laat weten helemaal toegewijd te zijn.

Toen Suicide Squad vorig jaar uitkwam, leek het erop dat acteur Jared Leto al helemaal klaar was met zijn rol als Joker. De acteur zou veel meer scènes hebben opgenomen dan in de uiteindelijke versie van David Ayer te zien was, en de film ook helemaal niet zo leuk vinden. Nu laat Leto tijdens een Australische radioshow weten gewoon door te gaan met de rol en trots te zijn op wat hij bereikt heeft.

"Er gaat zoveel hype en bullshit rond en er worden zoveel zaken compleet verkeerd weergegeven," begon Leto. "Denk maar aan het gedoe rond het methodacting, waarvan 90 procent echt onzin is en het gaat een leven leiden. Het was echt een bijzondere ervaring en Margot Robbie was een van de leukste mensen en beste actrices met wie ik ook gewerkt heb. De scènes die wij samen gemaakt hebben waren de leukste die ik ooit heb gemaakt op een set en ik vond het geweldig om te maken en ben er trots op er deel van uit te maken."

Kortom: de lucht lijkt wel geklaard te zijn. Leto zal dus wel gewoon weer als The Joker te zien zijn in de toekomst. De vraag is even in welke films. Eerder deze week was er het nieuws dat er een nieuwe Joker-film zonder Leto gemaakt zou worden, gevolgd door het verhaal van een Joker/Harley-film. Tegelijk hoorden we in het verleden dat Leto te zien zal zijn in Suicide Squad 2 en Gotham City Sirens. Als de acteur echt wil, is er dus meer dan genoeg te doen.



NieuwsFilm

meest populair