Woede-uitbarsting voor 'Straight Outta Compton'-acteur in vliegtuig (video)

Een overboeking stak de lont van Jason Mitchell aan.

FilmTotaal 30 augustus 2017 09:24 in Celebrity
Straight Outta Compton-acteur Jason Mitchell (die in de biografische film rapper Eric 'Eazy-E' Wright speelde) heeft een zwaar weekend achter de rug. De 30-jarige Amerikaan kreeg zondag een meltdown toen hij aan boord was van een Delta Air Lines-vliegtuig. Roddelwebsite TMZ kreeg niet lang daarna twee video's in bezit waarin te zien is hoe Mitchell tegen alles en iedereen tekeergaat. Waarom? Onder andere vanwege een overboeking.

Het blijkt dat Mitchell zijn oorspronkelijke vlucht had gemist, waarvoor hij een eerste klasse ticket gekocht had. Deze zitplaats ging vervolgens naar een ander. Personeel van het vliegveld in Las Vegas kon echter een nieuwe stoel voor hem regelen in het volgende toestel. Dat klinkt allemaal niet verkeerd, maar Mitchell was niet tevreden met het feit dat de eerste klasse plaatsen ingenomen waren en dat hij gedegradeerd werd naar de comfort+ klasse.

Een woede-uitbarsting volgde en de Amerikaan (ook te zien in titels als Kong: Skull Island en Detroit) schold iedereen de huid vol. Zowel de passagiers, als de crewleden en de piloot. De laatst noemde hij zelfs een wijfjeskat. In de bewegende beelden beweert Mitchell ook dat hij geen drama wil creëren, net voordat hij uit eigen beweging van boord gaat.

Nadien werd de acteur door de politie opgepakt. Omdat Delta Air Lines geen aanklacht wilde indienen, werd Mitchell weer vrijgelaten. Middels een verklaring heeft de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij het bovenstaande bevestigd. Het ging om een vlucht van Las Vegas naar Salt Lake City.

NieuwsFilm

meest populair