Danny Trejo: Grote filmsterren moeten geen stunts uitvoeren

Danny Trejo: Grote filmsterren moeten geen stunts uitvoeren

*kuch* Tom Cruise *kuch*

Augustus was een slechte maand voor stuntmannen en vrouwen die aan films werken. Zo overleed er iemand tijdens het maken van Deadpool 2 en besloot Tom Cruise als vanouds zelf een riskante stunt uit te voeren voor de nieuwe Mission: Impossible, wat van de keer niet uitpakte zoals gewenst. Cruise liep namelijk een gebroken enkel op en andere verwondingen. Hierdoor werd Paramount Pictures gedwongen een pauze in te lassen, zodat Cruise volledig kan herstellen. Het werk wordt aansluitend negen weken stilgelegd. Machete-acteur Danny Trejo is het daar niet mee eens.

Dat vertelde hij tijdens een interview met Yahoo Movies via Facebook Live. Het gaat de 73-jarige Trejo niet zozeer om de acteurs die gewond raken, maar eerder om de mensen die tijdens de onproductieve dagen geen geld meer verdienen.

"Ik weet dat de grote sterren me zullen haten voor wat ik nu ga zeggen, maar ik wil de banen van 80 mensen niet riskeren zodat ik tijdens de 'Tonight Show' kan zeggen dat ik grote huevos heb. Want dat is wat er gebeurd. Ik geloof dat een grote filmster pas geleden zijn enkel heeft verstuikt tijdens een stunt. Nu hebben 80 tot 180 mensen geen werk meer."

Daarom laat Trejo het werk liever aan professionals over. "Daar hebben we mensen voor die dat werk doen. En als zij gewond raken... Het spijt me om te zeggen, maar dan moeten ze maar een snor op een andere Mexicaan plakken zodat we verder kunnen. Maar als ik gewond raak, dan verliest iedereen zijn of haar baan. Dus ik kies ervoor om dat niet te doen."



NieuwsFilm

meest populair