Is dit het aparte plot van 'Bond 25'?

Interessante geruchten...

Natuurlijk, het is maar een roddelblad, maar toch: Page Six heeft wat interessants te vertellen over het plot van Bond 25. Bronnen binnen de productie van dat blad zouden het verhaal ingezien hebben en hebben verteld waar de nieuwe Bond-film met Daniel Craig om draait.

De bronnen van Page Six stellen dat de film begint als Bond met pensioen is. Hij zou getrouwd zijn op het moment dat we hem weer zien, maar als het verhaal begint wordt zijn vrouw vermoord en zal Bond op een wraakmissie gaan. De vraag is natuurlijk wie zijn vrouw dan is; Spectre-personage Dr. Madeline Swann (Léa Seydoux) lijkt een goede kandidaat.

Het verhaal wordt door de bronnen verder vergeleken met dat van Taken - niet gek ook: Bond zal iemand verliezen en vervolgens wraak willen. Zoiets gebeurde al in Quantum of Solace, waarin Bond ook al wraak wilde voor de dood van Vesper Lynd (Eva Green) in Casino Royale. En ook in On Her Majesty's Secret Service was Bond getrouwd, waarop Blofeld zijn vrouw doodschoot.

Gezien het feit dat Spectre ermee eindigde dat Blofeld (Christoph Waltz) gearresteerd werd, kan hij natuurlijk ontsnappen in deze film en wraak willen. Natuurlijk is het nog altijd niet zeker, maar de bronnen van Page Six zeggen dat men ongeveer deze kant op wil. Op dit moment werken Robert Wade en Neal Purvis aan het script, dus wie weet is het wel het verhaal.

Wat vinden jullie van het gerucht? De release van Bond 25 - naar verluidt Shatterhand genaamd, staat gepland voor 8 november 2019.



NieuwsFilm

meest populair