Video

Liam Neeson vs. trein in trailer 'The Commuter'

Non-Stop ontmoet Unstoppable.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:29 in Video
Lionsgate heeft de eerste trailer onthuld voor de film The Commuter, met vooral actieheld Liam Neeson en een trein in de hoofdrollen. Neeson werkte voor de actiethriller opnieuw samen met regisseur Jaume Collet-Serra. Samen maakten ze al Run All Night (2015), Non-Stop (2014) en Unknown (2011). Andere rollen zijn voor Vera Farmiga, Patrick Wilson, Killian Scott, Jonathan Banks en Sam Neill.

De film, die duidelijk een soort kruising is tussen Non-Stop en Unstoppable (2010), moet vanaf 11 januari in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.


In The Commuter speelt Neeson de verzekeringsagent Michael Woolrich, maar ook "de forens", aangezien hij elke dag heen en weer reist tussen zijn huis en werk. Een vreemdeling dwingt hem echter de identiteit te onthullen van een verborgen passagier in zijn trein, vóór deze de laatste halte bereikt. Michael probeert het mysterie zo snel mogelijk op te lossen, maar beseft dat een dodelijk plan wordt gesmeed en raakt verwikkeld in een criminele samenzwering, die het leven op het spel zet van Michael en de andere passagiers.

Hieronder het bijhorende affiche:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair